zarkoz

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About zarkoz

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. zarkoz

  Temisvar

  Još jednom hvala svima na odgovorima i korisnim savetima. Valjda će se naći neki slobodan vikend u oktobru za ovaj izlet... Pozdrav!
 2. zarkoz

  Temisvar

  Hvala altinjani na odgovorima! Samo još nešto: jel treba kod sebe da imam odredjenu sumu novca kad ulazim u Rumuniju? Jel postoji neki minimum? Pošto ne bih nosio puno novca. I da li treba da imam uplaćeno zdravstveno osiguranje za inostranstvo? To se traži kod agencijskih putovanja. Pozdrav!
 3. zarkoz

  Temisvar

  Pozdrav svima! Imao bih i ja par pitanja u vezi sa jednodnevnim izletom u Temišvar. Želeo bih da jedan dan tokom oktobra (subota ili nedelja) posetim ovaj grad sa devojkom, pa me pre svega interesuje da li je bolje ići u sopstvenoj režiji, svojim kolima, ili preko neke agencije gde jednodnevni izlet košta oko 1.000din? Ako bih išao svojim kolima, računao sam da bi mi za gas za auto, vinjetu (ako je 3evra i dalje?) i neki ručak i kafu u gradu, trebalo oko 35-40evra. Jesam dobro sračunao? Ne bi išli po nekim tržnim centrima ili u neku kupovinu. Čisto šetnja, razgledanje, slikanje i slično. Ta
 4. Pozdrav svima! Nov sam na forumu mada ga već veoma dugo pratim. Imam jedno pitanje, tačnije molbu. Da li bi neko ko je iz Novog Sada i ko planira ovih dana da putuje u Madjarsku ili neku drugu zemlju članicu EU (ili u Hrvatsku) mogao da mi kupi Paysafe karticu od 10evra? Prodaju se na trafikama i na benzinskim stanicama (bar je meni tako rečeno). Kod nas se ne prodaju, a treba mi za neka plaćanja putem interneta. Ukoliko bi neko mogao ovo da mi učini, neka me kontaktira na pm. Još jednom, veliki pozdrav svima!