ajilejdna

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

  Never

About ajilejdna

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Nije voz ali informacija od pre desetak dana... mozda bi trebalo imati u vidu: "Pravi se tržišna gužva u grčkom vazdušnom prostoru. Novopridošli „Rajaner“ nudi let Atina - Solun za 9,99 evra" http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:478028-Grcka-Rajaner-napravio-pometnju
 2. Jedne godine sam ja videla snizene cene (mislim da je prosle) kada je cena u forintama, a kad se prebaci u evre je bila standardna. Onda sam otisla do fudeksa i oni nisu imali odgovor na to ali su ih (Orangeways) nazvali telefonom (ili poslali mejl) i ja dobih sutradan karte po snizenoj ceni. Ne kazem da je sad taj slucaj ALI probaj da uporedis cene u forintama i drugim valutama. Ili probaj da odes do Fudeksa i njih pitas za snizenja.
 3. Nema na cemu! Na ovom forumu sam vise puta pronasla korisne informacije, a vidim da je to nekako promaklo tj. nije spomenuto pa nisam mogla da odolim da ne dopisem.
 4. Kod mene isti slucaj sa odmorom. Jedini nacin da se to koliko toliko oduzi je da se nekako na poslu izdejstvuje to sve uz neki od praznika pa da se na racun 11. novembra ili 1. maja dobije jos koji dan. A koliko bi dana optimalno ako je 4 nedelje malo?
 5. Meni to zvuci super (popusti 20% ili 50%) iako sam ove godine resila da se bavim nekim drugim kombinacijama posto ovu maksimalno izrabljujem vec 3 godine. Bila bi korisna ta informacija u koje doba dana bude taj popust, mozda se i prevarim. Lako je zabu u vodu uterati... .gif' alt='::'>
 6. Meni je jedno ovakvo putovanje oduvek bilo interesantno ali nikad nisam ozbiljno proucila rutu i koliko je novca potrebno. Meni trenutno 1500 evra deluje kao nedostizna suma Bez obzira na te "sitnice", veoma sam zainteresovana da propratim celu ovu vasu pricu: ideje, dileme i sve ostalo.
 7. Ja sam ovako isla 2011. godine krajem aprila i sve je proslo bez problema. Dodala bih jos da je sada manji razmak izmedju dolaska busa nazad u Budimpestu i voza za Bg (otkad je ukinut voz do BEca) pa je to mala igra sa zivcima u slucaju da dodje do nekog kasnjenja. I najbitnije je da menjate evre u zlote STO DALJE od zeleznicke stanice. Razlike u kursu su blagoreceno ogromne. Krakov je prelep, ima puno toga da se obidje i u okolini. Preporucujem i free walking tours. Ja sam bila na dve: carski Krakov i jevrejski Krakov.
 8. Pretpostavljam da je porast cena u direktnoj vezi sa Uskrsom. Ja pre planiranja svojih putovanja uvek gledam da zaobidjem njihove praznike zbog guzve, prebukiranosti i slicno. Ove godine je protestantski/katolicki Uskrs krajem marta.
 9. Pratim ovaj forum povremeno kad planiram putovanja i nasla sam tonu interesantnih informacija. Sad se uclanih posto imam sta da doprinesem ovoj temi. Orangeways prevozom sam u protekle 3 godine isla jako puno puta. Do Praga sam isla dva puta (ostale destinacije su u lokalu: Bec, Prag, Bratislava, Krakov). Dodala bih samo da sam karte oduvek kupovala u Fudeksu u centru Beograda i placala u DINARIMA. Naravno da se racuna neki uzasan kurs (Intezin u ovom konkretnom slucaju, ako se dobro secam), ali se odmah dobije karta istampana i na mejl za slucaj da se tu u papiru zagubite. Moji razlozi k