Raoul Duke

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

About Raoul Duke

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ако има неко Истанбул, у e-pub формату, нека јави на ПП. Хвала!
 2. Данас купио преко AirSerbie за крај новембра - 12.500 дин (105 eur).
 3. Zato sto je akcija od 20% prvobitno vazila samo za 16. maj. Pa su onda objavili baner, da se produzava jos par dana. Не баш. Јуче је важила само за чланове, данас за све. Ја нисам члан, па ми је јуче са пуном ценом изашло исто, као данас са 20% попуста.
 4. Ali i veća cena za pojedine letove. Meni je Beograd-Rodos-Beograd u periodu 10/24.08. isti koštao juče bez popusta, koliko i danas sa 20%
 5. Popunite zvaničnu formu za prigovor na njihovom sajtu. Ja sam svoj problem tako rešio u roku od jednog dana. http://wizzair.com/sr-Cyrl-CS/Claims
 6. Jedan dan nakon mog zvaničnog prigovora preko formulara na sajtu Wizz Air-a, dobio sam mejl od njih u kome mi javljaju da su odmah obrisali moju Wizz Discount Club članarinu i pokrenuli postupak povraćaja i tih 29,99 EUR. Poslali su mi i print screen kao dokaz. Red je da ih, posle nekoliko pokuda, pohvalim za ovo.
 7. Neverovatna si...vucaš 3 kg čokol. u Belgiju ...a belgijanci imaju najbolju čokol. na svetu i ostale slatkiše Pa u povratku ti kupi /vrati barem 1-2 kg da se ne vraćaš praznih ruku...valja se Pa ja mislim da je to upravo i htela. Zato je i napisala "donesem", a ne "ponesem"
 8. Sve je meni to jasno, ali sa moje tačke gledišta, u pitanju je klasična prevara. Ja sam uplatio članarinu isključivo zbog njihovog leta na relaciji Beograd - Rim. Recimo da planiram da letim nekoliko puta godišnje. Onog trenutka kada su oni ukinuli tu liniju, moja potreba da članstvom u tom klubu prestaje. Pri tom nikada nisam iskoristio ni jednu pogodnost, ni jedan popust, tj. nisam aktivirao članstvo. Znači oni su mene lepo navukli da kupim Wizz Discount Club membership, a onda su otkazali ono zbog čega sam ga kupio. I odbijaju da vrate pare. Ja kapiram da oni nisu u obavezi da urade tak
 9. Znači mogu da otpišem 29,99 eur, ali ću sa onih 4,06 eur da im sednem na glavu. Inače, to nije dobra poslovna politika. Trenutno je moj saldo sa Wizz-om ovakav: Od njih nisam dobio nikakvu uslugu, a naplatili su mi 34 eur. Da sam ih zvao telefonom, izašlo bi sve preko 50 eur. Srećom pa nisam. Možda ne moraju po slovu ugovora, ali bi svakako sa njihove strane bilo korektno da vrate i novac za Discount klub. Nije da sam ga iskoristio za bilo šta, pa s obzirom da sam to zahtevao i da mi je njihov službenik eksplicitno rekao da će vratiti celu sumu, pri tom navodeći je precizno u dinar - treb
 10. Pretpostavljam da su zadržali 29,99 EUR za Wizz Discount Club, a ona 4 eur su kursne razlike ili tako nešto. Problem je što me je njihov operator uveravao da ću dobiti potpuni povraćaj novca. Čak je izdeklamovao i tačnu cifru koliko će mi vratiti. Ja sam taj Wizz Discount uplatio upravo zbog ovog leta, a oni nemaju prava da ga zadrže kada nisu pružili prvu uslugu koju sam platio.
 11. Meni su upravo refundirali novac i skratili su me za 34,05 eur Naplatili su mi 148,54 EUR, a vratili 114,49 EUR. Napravili su takav sistem da ti naplaćuju i da se žališ. Kada bi ih pozvao telefonom da podnesem prigovor, uzeli bi mi taman toliko para koliko su me sad zeznuli.
 12. Meni ne još, iako je prošlo onih maksimalnih 7 dana, koliko je njihov službenik rekao da će trebati.
 13. Воз је у Француској скуп. И регионални, а посебно TGV. А аутобус на релацији Београд - Монпеље је прошлог лета коштао око 150 еур повратна. Можда ти је најбоља варијанта лет до Барселоне ако нађеш нешто јефтино, па одатле воз. Ближа је много Барса југу Француске од Париза. Или ако је то место ближе Италији, онда ипак Ласта, којој су станице редом Ница, Тулон, Марсеј, Авињон и Монпеље.
 14. Taj mejl može da se ne pročita nikad, da završi u junk folderu i ko zna šta još. Tek onda bi pukla bruka.