Boris P

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Boris P

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ima različitih kurseva. Sa lepim vremenom su počeli i kursevi. Pridružite nam se. Na linku su telefoni i kontakt: http://www.pkbalkan.org/2013/12/orjentacioni-plan-za-2014-tu/ Ili na 063 264 191 Boris.
 2. 24. juna polazimo na Kučajske planine. Biće to četvorodnevno pešačenje (otprilike). Oko 40 km. Nećemo nositi šatore, već samo cerade, i sve ostalo u rančevima. Pešačenje je koncipirano tako da idemo od vode do vode, noćimo uz vodu. Vrlo verovatno da pešačenje završavamo pored zanimljivog vodopada Prskalo. http://survival.freeforums.org/ku-ajske-planine-jun-mesec-t1280.html Pozdrav, Boris.
 3. Dobar dan svima, Zovem se Boris, nisam uočio mesto gde da se predstavim (a smatram da je to za nove red). Po četvrti put za leto (druga polovina juna) pripremamo pešačenje sa minimumom opreme po vukoj.......ma Kučajskih planina. Grza, Pešterac, Troglan Bara, .......Valkaluci, Prskalo kako nam p....e Za sada smo dvojica u igri, dok i ja, pod jednom ceradom ima mesta za još dva čoveka. Ne nosimo šatore, a skloništa pravimo sami na licu mesta. GPS takođe nije u igri. Nosimo malo stvari, beremo biljčice, tražimo puževe i poneka konzerva, supa...... Sekira, nož, ranac. cipele, vreće, podm