Simeun

Members
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

About Simeun

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ako neko zeli sa mnom u Budimpestu, krecem u nedelju popodne/uvece a vracam se u utorak uvece. Imam tri mesta (ako niste preveliki ) u kolima. Ako je neko zainteresovan neka mi posalje poruku.
 2. Sutra ujutro (ponedeljak 06.06) bih krenuo kolima do Budimpeste pa ako neko zeli da se pridruzi, pre svega zbog podele troskova prevoza. U utorak odlazak do Bratislave i Beca.
 3. Сутра (четвртак) или у петак планирам колима до Беча па ако је неко заинтересован да се придружи нека се јави. Повратак у Понедељак. Имам 3 слободна места у колима. Смештај и слободно време организује свако по својој жељи.
 4. Није се нико јавио за Беч па сам тих неколико лепих дана путовао по Србији али првом приликом кад се време стабилизује можемо организовати нешто...
 5. Извини, нисам знао да је позив за путовање само преко агенције. Мој буџет је скроман тако да могу да приуштим само да одем негде колима и тако обиђем што више места. На крају, уз поделу трошкова горива са сапутницима, испадне више него дупло јефтиније у односу на цену путовања када се иде преко агенције. Срећно у проналажењу друштва и леп провод вам желим када будете ишли!
 6. Ја сам заинтересован а како у наредних 6 дана најављују лепо време ја бих могао кренути и сутра ујутро! Ишао бих колима и ако се јави бар још двоје онда бисмо имали јефтин превоз. Мој предлог је да посетимо Будимпешту, Братиславу, Беч или евентуално Краков, Берлин, Праг, Минхен...
 7. Ја сам ЗА! За наредних 6 дана (четвртак-уторак) најављују лепо време у Бечу и што се мене тиче можемо већ сутра кренути. Ишао бих својим аутом и то би нас коштало исто као аутобуска карта. Уз пут бисмо могли посетити и задржати се један дан у Будимпешти и Братислави. Да ли је још неко заинтересован?
 8. Пошто нажалост нема заинтересованих за дводневни излет онда предлажем једнодневни излет до Јошаничке бање у подножју Копаоника на целодневно купање у аква парку и успутна посета Магличу. Прогноза је сјајна за оба дана викенда па када вама више одговара?
 9. Овог викенда 6-7.6 планирам излет по југозападној Србији. Оквирни план је да се крене у суботу око 7 магистралом према Пријепољу са краћим задржавањем у Овчар бањи и дужим паузама за шетњу по Златибору, на Златарском језеру и кањоном Милешевке. Поподне-предвече долазак до водопада Сопотница и ту одмах поред водопада спавање на ливади у шаторима и врећама (мада ко нема шатор, биће му довољна и само врећа пошто је прогноза за викенд сјајна). Вино, грицкалице, шетња у окилини... Ујутро шетња уз брдо кроз шуму до још једног великог водопада у близини и полазак преко Сјенице, Пештерске висоравни и
 10. Послао сам ти поруку. Да ли је још неко заинтересован па да правимо тимове за аутостоп. Смештај преко каучсурфинга. Ја бих могао да кренем од сутра па на даље.
 11. Да, у сопственој режији, аутостопом са могућношћу одласка и до Измира, Ефеса, Кушадасија... Лепо време најављују у Турској за наредне дане...
 12. Јесам, више пута бициклом, пешака, колима (овога пута колима због друштва) и јесте јако занимљиво! Утисака и доживљаја има толико да би се могла и књига написати зато боље нека пита кога шта занима, неки одређени део, све што је у вези проходности путева, путовања аутомобилом, бицикла, аутостопа, камповања... А аутобусе, возове, хотеле ни нисам користио тамо па не знам много о томе, а приметио сам да људе углавном занима тај вид превоза и смештаја. А ако неко жели да погледа фотке, почео сам да их качим на фејсбук страницу https://www.facebook.com/pages/Pictures-from-my-trip/661286313999088?re
 13. Ево и ја да кажем да си изнео одличну идеју Протеклих 7 дана сам провео од Голубца до Димитровграда обилазећи села, градове, руднике, реке, језера и водопаде који су посебно лепи у ово доба када због топљења снега има доста воде. Колико планираш да траје и кошта тај пут и да ли можда разматраш опцију да путујеш бициклом?
 14. Пошто се снег испадао, ових дана планирам аутостопом кроз Хрватску, Словенију и даље кроз Италију и Азурном обалом према Шпанији... Љубљана-Трст-Венеција-Верона-Милан-Ђенова-Монте Карло-Ница-Кан-Марсељ-Барселона...повратак другом рутом. Путовање аутостопом, преноћиште преко каучсурфинга и на плажи...једини обавезни трошак храна из супермаркета а остало свако по својој по жељи и могућностима. Немам ограничено време, буџет минималан, авантура, дружење... Ако има више заинтересованих онда правимо екипе за аутостоп по двоје, идеално мушко-женско јер тада возачи најлакше стају. Неко заинтересован?
 15. Поздрав Милоше, Ако сте озбиљни у вези путовања бициклом и планирате ускоро да кренете можда бих вам се придружио...ако се уклопимо. Да ли имате искуства у путовању бициклом? Јесте ли сигурни да можете а тих 20-ак дана да стигнете до Кијева и назад?