Posted March 22, 2015 Pozdravljam sve svoje potencijalne saputnice i sve ljude na sajtu Pravim plan gde hocu da idem u toku proleca/leta, a u cilju pronalazenja finog drustva delim ga sa vama ovde, da se na vreme organizujem sa istomisljenicama… Dakle, hocu da odem u Prag, i to bih preko agencije, obzirom da idem prvi put.Zatim Istanbul, to bih u samostalnoj organizaciji, ideja mi je da napravim svoj plan po danima i da drugacije vidim i dozivim grad, posto sam videla sve atrakcije, i sada bih da setam opusteno i da nisam ogranicena vremenom.I najzad, dva duza putovanja, Kapadokija i Sicilija, to mi je vec neko vreme u planu i konacno bih da realizujem bar jedan Sto se tice vremena fleksibilna sam sto se tice datuma, ali stavljam ovo sada, da bi bilo vremena da se isplanira i organizuje. Takodje sam otvorena i za neki drugi predlog, ali ovo sto sam navela su mi prioriteti. Takodje su mi uvek zanimljivi vikendi u prirodi, soping ture, vikend putovanja do gradova…Sto se saputnice tice nemam posebnih zahteva, osim da je aktivna i da zeli sto vise da vidi i dozivi na putovanju. Imam jako pozitivna iskustva na ovim sajtovima, pa sam sigurna da ce i sada biti tako Javite mi se na pp ili na mail, pa da se organizujemo sto pre, prolece je vec pocelo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 24, 2015 Pozdravljam sve svoje potencijalne saputnice i sve ljude na sajtu Pravim plan gde hocu da idem u toku proleca/leta, a u cilju pronalazenja finog drustva delim ga sa vama ovde, da se na vreme organizujem sa istomisljenicama… Dakle, hocu da odem u Prag, i to bih preko agencije, obzirom da idem prvi put.Zatim Istanbul, to bih u samostalnoj organizaciji, ideja mi je da napravim svoj plan po danima i da drugacije vidim i dozivim grad, posto sam videla sve atrakcije, i sada bih da setam opusteno i da nisam ogranicena vremenom.I najzad, dva duza putovanja, Kapadokija i Sicilija, to mi je vec neko vreme u planu i konacno bih da realizujem bar jedan Sto se tice vremena fleksibilna sam sto se tice datuma, ali stavljam ovo sada, da bi bilo vremena da se isplanira i organizuje. Takodje sam otvorena i za neki drugi predlog, ali ovo sto sam navela su mi prioriteti. Takodje su mi uvek zanimljivi vikendi u prirodi, soping ture, vikend putovanja do gradova…Sto se saputnice tice nemam posebnih zahteva, osim da je aktivna i da zeli sto vise da vidi i dozivi na putovanju. Imam jako pozitivna iskustva na ovim sajtovima, pa sam sigurna da ce i sada biti tako Javite mi se na pp ili na mail, pa da se organizujemo sto pre, prolece je vec pocelo! javi se ... da se dogovorimo Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 25, 2015 Ja planiram stopanje do Turske, dakle Istambul da, i kamovanje. Odrilike krenulo bi se oko Juna Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 26, 2015 Da li neko želi u Istanbul oko 1. maja?Preko agencije ili u sopstvenoj režiji. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 Da li neko želi u Istanbul oko 1. maja?Preko agencije ili u sopstvenoj režiji.Да, у сопственој режији, аутостопом са могућношћу одласка и до Измира, Ефеса, Кушадасија...Лепо време најављују у Турској за наредне дане... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 27, 2015 A koliko dana planiraš da provedeš na putovanju? Imaš li iskustva u stopiranju? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2015 A koliko dana planiraš da provedeš na putovanju? Imaš li iskustva u stopiranju?Послао сам ти поруку.Да ли је још неко заинтересован па да правимо тимове за аутостоп. Смештај преко каучсурфинга.Ја бих могао да кренем од сутра па на даље. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted April 28, 2015 Ja cu stopirati do Istanbula 14. maja. Ako neko hoce da mi se pridruzi, neka se javi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 6, 2015 Ponuda za Istanbul još uvek važi . Ima povoljnih ponuda preko agencije. Da li ima zainteresovanih ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 (edited) Hej, ja bih isla u Istanbul i Kapadokiju i mozda nesto prema Egejskom moru, sredinom jula?, naravno sopstvena rezija i alternativni nacini prevoza... ima zainteresovanih? Edited May 14, 2015 by Alrss Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 14, 2015 Hej, ja bih isla u Istanbul i Kapadokiju i mozda nesto prema Egejskom moru, sredinom jula?, naravno sopstvena rezija i alternativni nacini prevoza... ima zainteresovanih?Odakle kreces Alrss ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 15, 2015 Iz Beograda, mada mogla bih i iz Nisa....sada su jeftine avio karte preko Pegasusa, pa bih do Ist.eventualno ustedila vreme napred i nazad, da se ne smaram kroz Bugarsku...mada moze i bus varijanta...flexibilna sam po tom pitanju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 25, 2015 Ja bih volela da odem u Istambul tamo krajem juna,preko agencije..Takodje me zanima neka tura do Sarajeva,Trebinja,Mostara,Dubrovnika.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 3, 2015 Овог викенда 6-7.6 планирам излет по југозападној Србији.Оквирни план је да се крене у суботу око 7 магистралом према Пријепољу са краћим задржавањем у Овчар бањи и дужим паузама за шетњу по Златибору, на Златарском језеру и кањоном Милешевке. Поподне-предвече долазак до водопада Сопотница и ту одмах поред водопада спавање на ливади у шаторима и врећама (мада ко нема шатор, биће му довољна и само врећа пошто је прогноза за викенд сјајна). Вино, грицкалице, шетња у окилини...Ујутро шетња уз брдо кроз шуму до још једног великог водопада у близини и полазак преко Сјенице, Пештерске висоравни и Новог Пазара до Јошаничке бање на купање у аква парку. Целодневна улазница 150дин. Базен се пуни водом са термалних извора. После целодневног купања увече повратак а ако кренемо назад пре мрака направићемо паузу поред Ибра и посетити тврђаву средњевековни град Маглич.Једини трошак (осим хране која је свуда јефтина) је гориво а то бисмо поделили на број путника. Имам још 3 места у колима а ако је неко заинтересован да се придружи нека ми пошаље поруку. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 4, 2015 Ja bih volela da odem u Istambul tamo krajem juna,preko agencije..Takodje me zanima neka tura do Sarajeva,Trebinja,Mostara,Dubrovnika.. Boko,i ja bih u Istanbul.. i volela bih da imam neko društvo, pošto niko od ljudi sa kojima inače putujem ne može..Išla bih 19og juna.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 5, 2015 Овог викенда 6-7.6 планирам излет по југозападној Србији.Оквирни план је да се крене у суботу око 7 магистралом према Пријепољу са краћим задржавањем у Овчар бањи и дужим паузама за шетњу по Златибору, на Златарском језеру и кањоном Милешевке. Поподне-предвече долазак до водопада Сопотница и ту одмах поред водопада спавање на ливади у шаторима и врећама (мада ко нема шатор, биће му довољна и само врећа пошто је прогноза за викенд сјајна). Вино, грицкалице, шетња у окилини...Ујутро шетња уз брдо кроз шуму до још једног великог водопада у близини и полазак преко Сјенице, Пештерске висоравни и Новог Пазара до Јошаничке бање на купање у аква парку. Целодневна улазница 150дин. Базен се пуни водом са термалних извора. После целодневног купања увече повратак а ако кренемо назад пре мрака направићемо паузу поред Ибра и посетити тврђаву средњевековни град Маглич.Једини трошак (осим хране која је свуда јефтина) је гориво а то бисмо поделили на број путника. Имам још 3 места у колима а ако је неко заинтересован да се придружи нека ми пошаље поруку.Пошто нажалост нема заинтересованих за дводневни излет онда предлажем једнодневни излет до Јошаничке бање у подножју Копаоника на целодневно купање у аква парку и успутна посета Магличу. Прогноза је сјајна за оба дана викенда па када вама више одговара? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites