andrija1709

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About andrija1709

 • Rank
  novajlija
 1. Vaucer ima 17 cifara... nije to taj sto ide preko sajta i pise tamo da treba da zovnem call centar... kako skuplje moze izaci? necu pola sata razgovarati?
 2. A u ovom korisnickom centru koji dobijas pozivanjem, je l' tamo rade neki iz Srbije? Il su stranci u pitanju... Nisam mogao da ih dobijem u petak, zvacu sutra... treba rezervisem kartu preko nekog kupona
 3. U 4 i 30h pocinje metro. Tamo na stanici Nepliget (kod orangeways) stize prvi za 15-tak minuta. A vamo za avion meni pise da se vrata za ukrcavanje zatvaraju u 5:35h. Ja bih trebao valjda najkasnije u 5h da budem na aerodromu. Odgovara mi ovaj 200E sa stanice Hatar sto ide u 4h i 4:30h. Ne stizem ako budem cekao metro. Samo da ne bude neka guzva na granici. Idem nocu, sreda na cetvrtak. Maj mesec, nije sezona. Ne bi trebalo. Ima prostora do 1h za kasnjenje. Ali ako postoji neki veci rizik, mogu da promenim vreme polaska. Umesto u da idem nocu, da krenem ujutru u 8h za Pestu.
 4. Pozz... Moze neko da mi protumaci koja je pocetna stanica od ovog autobusa 200E. Svi pominju Kobanya Kispest, a vamo u ruti pise da ide od neke stanice Hatar ut. Koliko sam shvatio google maps pokazuje da SAMO u 4:00 i 4:30 ujutru polazi sa te stanice Hatar ut. Meni odatle odgovara, posto do Kispest mogu samo peske nocu, ne ide metro. I jos jedno pitanje, da li su uobicajena zadrzavanja na madjarskoj granici ako se putuje nocu. Ja uzeh kartu preko ove Fudeks kompanije. Treba da dodje u 3h nocu, a avion imam u 6h. Da li je veliki rizik ? Da ne dodje do nekog duzeg zadrzavanja na granici.