Sapice

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Sapice

 • Rank
  novajlija
 1. Hehe, svejedno je necu ja piti (odlicna je za pranje prozora i dezinfekciju) ali sam mislila da ponesem malo i pokazem narodu sta je zestina.
 2. Dakle, pitanje je sledece: sta su posledice ako vas carina na aerodromu uhvati sa 1l domace rakije u torbi? Bez deklaracije, naravno. U pitanju je drzava Norveska, i ako je neko imao iskustva na tu temu, volela bih da ih podele. Ako ce carinici samo uzeti i baciti, to mi je skroz ok, ali ako ce da me gnjave na tu temu jos posle onda je mozda i ostavim kuci. Sta vi mislite? Hvala!
 3. Zato sto su jednom napravili veliku dramu u vezi pokazivanja EU pasosa, i onda su objasnili da njima samo srpski pokazujem i nijedan drugi. Ne znam zasto, tako rekli, ja tako i radim.
 4. Ovako, imam dva pasosa - srpski i EU, i do sada je uvek bila prilicno jednostavna procedura - srpski pokazem Srbima, EU svima ostalima i gotovo. Komplikacije: Letim iz BGa u UK. Prilikom pasoske kontrole traze uvek boarding kartu, ne znam zasto, ali traze. Tako da ce granicar videti da, ukoliko mu dam srpski pasos, zelim da letim za UK a nemam vizu u pasosu. Ako stavim srpske podatke na boarding kartu, Wizz Air ce mi traziti broj vize. Ako stavim podatke EU pasosa na boarding kartu, videce da se to ne podudara sa pasosem koji sam predala. E sad, moj plan je da dam srpski pasos, EU podatke stav