Jump to content

Featured Replies

Poooomooc,planiram u januaru na Karipsko ostrvo Aruba..Moze li neko reci,da li je tada spica sezone,da li je suncano tada,kada se ide? I,ko god zna nesto o Arubi neka napise..Hvala unapred...

Ako ti nesto znaci....imam druga koji je rodom sa ostrva Santa Lucija(nije bas blizu Arube ali je isto u Karipskom moru) a zivi u Engleskoj i svake godine u maju mesecu ide na tamo na odmor...kaze da je tada najlepse tamo...

Poooomooc,planiram u januaru na Karipsko ostrvo Aruba..Moze li neko reci,da li je tada spica sezone,da li je suncano tada,kada se ide? I,ko god zna nesto o Arubi neka napise..Hvala unapred...

ja bio nekolio puta na arubi, januar, i decembar...super je vreme bilo, ali pravo da ti kazem, nisam licno bas nesto odusevljen...ostrvo je golo, nema zelenila uopste, i nema ni jedno brdo, a kamoli planinu, flat ravno...tako da mi je bilo prilicno dosadno.....ima lepih plaza...ali tipicno ostrvo za americke porodice....

okolna karipska ostrva su, po mom misljenju, mnogo bolja...tipa santa lucija, martinik, gvadalupe, pa cak i barbados...i kurasao, to je odma susedno ostrvo isto pripada holandskim antilima...na kurasao-u zive ljudi, a na arubi nema stanovnistva, vrlo malo, tu samo dolaze da rade u turistickim objektima...