Neda2002

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Neda2002

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

626 profile views
 1. Neda2002

  Zivot i rad u Kini

  U pitanju je privatna osnovna škola. Nastavnici a verujem i roditelji nemaju ništa protiv. Škola je u zabiti u jednom selu jako siromašno okruženje. Uglavnom ja sam uspela da se izvučem i sad sam na jugu.
 2. Neda2002

  Zivot i rad u Kini

  Pozdrav svima. Stigla sam u Kini pre nedjelju dana. U unutrašnjoj Mongoliji sam. Doživjela sam veliki stres u školi je direktor ladbo bio decu krvnički. Želim da pobegnem što pre nikog ne poznajem u Kini. Hitno mi je potreban novi poso. Ako neko može na bilo koji način da pomogne dodajte me na wechatu Neda 381659881334. Hvala
 3. Neda2002

  Zivot i rad u Kini

  Pozdrav. Potpisala sam ugovor sa jednom školom u gradu Wuxi. Sad čekam pozivno pismo. Da li je neko skorije aplicirao za vizu on Line kakva su iskustva? i da li treba da se kupi karta? Svaka pomoć mi je dobro došla
 4. Neda2002

  Zivot i rad u Kini

  Ija nešto nisam baš za senzen. Vaznije mi je da sve sa vizom bude ok.
 5. Neda2002

  Zivot i rad u Kini

  Pozdrav svima. Iscitala sam sve na forumu i pronasla puno informacija. Snasla sam se za nekih 2000 e i zajedno sa jednim prijateljem uputili bi se put Kine sredinom februara. Ako ima jos neko da se sprema da krene neka se javi ili ako ima neka informacija koja bi mi koristila molim vas pisite mi.
 6. Neda2002

  Uzbekistan

  Cao ljudi pozdrav svima. Iscitala sam ceo forum ali naravno imala bih i ja neko pitanje . Ja bih se uputila u Kinu sa sinom da li je iko od vas koje tamo otisao sa detetom?