Neda2002

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Neda2002

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

1,124 profile views
 1. U pitanju je privatna osnovna škola. Nastavnici a verujem i roditelji nemaju ništa protiv. Škola je u zabiti u jednom selu jako siromašno okruženje. Uglavnom ja sam uspela da se izvučem i sad sam na jugu.
 2. Pozdrav svima. Stigla sam u Kini pre nedjelju dana. U unutrašnjoj Mongoliji sam. Doživjela sam veliki stres u školi je direktor ladbo bio decu krvnički. Želim da pobegnem što pre nikog ne poznajem u Kini. Hitno mi je potreban novi poso. Ako neko može na bilo koji način da pomogne dodajte me na wechatu Neda 381659881334. Hvala
 3. Pozdrav. Potpisala sam ugovor sa jednom školom u gradu Wuxi. Sad čekam pozivno pismo. Da li je neko skorije aplicirao za vizu on Line kakva su iskustva? i da li treba da se kupi karta? Svaka pomoć mi je dobro došla
 4. Ija nešto nisam baš za senzen. Vaznije mi je da sve sa vizom bude ok.
 5. Pozdrav svima. Iscitala sam sve na forumu i pronasla puno informacija. Snasla sam se za nekih 2000 e i zajedno sa jednim prijateljem uputili bi se put Kine sredinom februara. Ako ima jos neko da se sprema da krene neka se javi ili ako ima neka informacija koja bi mi koristila molim vas pisite mi.
 6. Cao ljudi pozdrav svima. Iscitala sam ceo forum ali naravno imala bih i ja neko pitanje . Ja bih se uputila u Kinu sa sinom da li je iko od vas koje tamo otisao sa detetom?