Skipper

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

About Skipper

 • Rank
  putnik-pripravnik
 1. Skipper

  Jeftine avio karte

  Uzeo danas 2 povratne karte Beograd-Berlin u periodu 29.12.2019-05.01.2020 za 122€, operater EasyJet. Mislim da sam korektno prošao. Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
 2. Skipper

  Vueling - iskustva

  Ja sam prošle godine za Španiju uzimao dobrovoljno RFZO sa onim popustom što se dobija preko ovog foruma. Neznam da li to još uvek važi. Pre par dana kada dam išao za Rumuniju uzeo sam u Millenijumu, bili su najpovoljniji za par dana koliko sam bio. Poslato preko mTalk
 3. Jesi gledao Wizz do Budimpeste? Ili mozda neku povoljniju varijantu iz Nemacke za Beograd posto je PMI druga kuca za AirBerlin :-D Ja sam u maju plaćao 30k rsd ali sam isao suprotno BEG-TXL-PMI-DUS-BEG. Leti li i dalje Ryan za Bratislavu? Od Bratislave valjda moze da se nađe kombi prevoz.
 4. Skipper

  Aerodrom-Diseldorf...

  Takodje nisam imao problema na ovom aerodromu. Doduse tu sam hvatao konekciju za Beograd a leteo sam iz Spanije. Na skeneru radi covek sa ovih prostora, Zeljko se zove i spreman je da pomogne ako vam treba pomoc.
 5. Skipper

  Berlin, najeftinija varijanta..

  Jeste li vi videli da je ovo pitao pre mesec i po dana i da je finale LŠ odavno prošlo :-D
 6. Ajde da te dopunim. Skytrain ide na ž.stanicu od koje idu vozovi za druge gradove u Nemačkoj. Ako neko hoće u grad onda treba da ide na drugu ž.stanicu i hvatati liniju S11. Ulaz na tu stanicu je pored McDonaldsa, pa stepenicama na donji nivo.
 7. Skipper

  Ryanair

  Zena je nosila veliku torbu kao drugi komad prtljaga i nisu pravili problem. Doduse let je bio domaci i trajao je pola sata pa mozda zato nisu bili strogi.
 8. Zna li neko kako doći od aerodroma u Diseldorfu (DUS) do samog grada i posle toga natrag? Imam 9 sati viška do narednog leta pa sam mislio da malo obiđem grad.
 9. Skipper

  Jeftine avio karte

  Pozdrav. Da li je neko možda naleteo na neke povoljnije karte za SAD, tačnije za Majami negde krajem godine (novembar-decembar)?
 10. Skipper

  Jeftine avio karte

  Jesi li gledao Ryan do Podgorice? Karta je oko 110€ bez prtljaga.
 11. Da je to tako onda bi bilo ko mogao da zloupotrebi karticu ako zna njen broj. Taj cvv kod je dokaz da je kartica fizicki prisutna kod tebe i zbog toga se stampa na samoj kartici.
 12. Skipper

  Iskustva sa granicnih prelaza

  Verovatno cu pre Spanije ici do Budimpeste a mozda i do Rumunije pa ce se mozda i nakupiti neki pecat
 13. Skipper

  Iskustva sa granicnih prelaza

  Na proleće letim za Španiju sa presedanjem u Nemačkoj. Imam pitanje u vezi pasoša pošto je nov (menjao sam ga u septembru prošle godine) i nisam ga do sada koristio. Da li mi mogu praviti problem prilikom ulaska u zonu Šengena pošto mi je pasoš prazan? Imam kupljene povratne karte, imaću uplaćeno osiguranje za period boravka i imaću dovoljno keša i karticu. Smeštaj nemam uplaćen pošto idem sa ženom kod njenog brata koji je u Španiji na stručnom usavršavanju ali njegov stanodavac nam je rekao da nema problema i da možemo da ga posetimo kada hoćemo.
 14. Skipper

  Jeftine avio karte

  Pa neznam stvarno da li ja nisam uspeo da nađem nešto povoljnije ali za termin kada je meni odgovaralo ovo mi je najbolja varijanta. Ide nas dvoje, imali bi 2 kofera za čekiranje i onda tu razliku pojede ta doplata za prtljag. Gledao sam i varijante preko Rima (bila do skoro akcija na Alitalia 99€) ili Milana ali nisu mi se baš uklapala vremena i na kraju mi se sve svodi na isto. Takođe gledao sam i iz okolnih zemalja ali opet ništa ne bih dobio. I meni je izgledalo da ću relativno jeftino proći ali kada sam krenuo da tražim video sam da ne ide tako glatko.