Skipper

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About Skipper

 • Rank
  putnik-pripravnik
 1. Baš suprotno, ali ajde mrzi me da objašnjavam...
 2. 2939 ljudi ukupno živi na ostrvu [emoji846]
 3. Uzeo danas 2 povratne karte Beograd-Berlin u periodu 29.12.2019-05.01.2020 za 122€, operater EasyJet. Mislim da sam korektno prošao. Sent from my ANE-LX1 using Tapatalk
 4. Ja sam prošle godine za Španiju uzimao dobrovoljno RFZO sa onim popustom što se dobija preko ovog foruma. Neznam da li to još uvek važi. Pre par dana kada dam išao za Rumuniju uzeo sam u Millenijumu, bili su najpovoljniji za par dana koliko sam bio. Poslato preko mTalk
 5. Jesi gledao Wizz do Budimpeste? Ili mozda neku povoljniju varijantu iz Nemacke za Beograd posto je PMI druga kuca za AirBerlin :-D Ja sam u maju plaćao 30k rsd ali sam isao suprotno BEG-TXL-PMI-DUS-BEG. Leti li i dalje Ryan za Bratislavu? Od Bratislave valjda moze da se nađe kombi prevoz.
 6. Takodje nisam imao problema na ovom aerodromu. Doduse tu sam hvatao konekciju za Beograd a leteo sam iz Spanije. Na skeneru radi covek sa ovih prostora, Zeljko se zove i spreman je da pomogne ako vam treba pomoc.
 7. Jeste li vi videli da je ovo pitao pre mesec i po dana i da je finale LŠ odavno prošlo :-D
 8. Ajde da te dopunim. Skytrain ide na ž.stanicu od koje idu vozovi za druge gradove u Nemačkoj. Ako neko hoće u grad onda treba da ide na drugu ž.stanicu i hvatati liniju S11. Ulaz na tu stanicu je pored McDonaldsa, pa stepenicama na donji nivo.
 9. Zena je nosila veliku torbu kao drugi komad prtljaga i nisu pravili problem. Doduse let je bio domaci i trajao je pola sata pa mozda zato nisu bili strogi.
 10. Zna li neko kako doći od aerodroma u Diseldorfu (DUS) do samog grada i posle toga natrag? Imam 9 sati viška do narednog leta pa sam mislio da malo obiđem grad.
 11. Pozdrav. Da li je neko možda naleteo na neke povoljnije karte za SAD, tačnije za Majami negde krajem godine (novembar-decembar)?
 12. Jesi li gledao Ryan do Podgorice? Karta je oko 110€ bez prtljaga.
 13. Da je to tako onda bi bilo ko mogao da zloupotrebi karticu ako zna njen broj. Taj cvv kod je dokaz da je kartica fizicki prisutna kod tebe i zbog toga se stampa na samoj kartici.
 14. Verovatno cu pre Spanije ici do Budimpeste a mozda i do Rumunije pa ce se mozda i nakupiti neki pecat