pedjalon

Members
 • Content Count

  3,784
 • Joined

 • Last visited

About pedjalon

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Budimpesta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pedjalon

  Viza za Iran - popust

  Da.
 2. Možeš već danas.
 3. Obratite se EU-u Nazovite besplatan telefonski broj 00 800 6 7 8 9 10 11 Više informacija o službi Pošaljite e-poštom svoja pitanja o EU-u EU u vašoj zemlji Lokalne informacijske usluge u EU-u Institucije, tijela i agencije https://europa.eu/european-union/life/family-law_hr https://europa.eu/european-union/life/family-law_de
 4. pedjalon

  Viza za Iran - popust

  Nemam saznanje da su nekog odbili. Do 25 oktobra i nije trebala viza. Ja sam tog 24 oktobra sleteo na teheranski aerodrom, par sati pre vraćanja viznog režima. Bili su prilično neprijatni i slali me po vizu on arrival. :) No, neko nadređeni im je rekao da nas puste bez vize jer do 25 okt ima još par sati.
 5. pedjalon

  Viza za Iran - popust

  To je uvek bilo pitanje da li će odobriti vizu po dolasku ili ne. S obzirom da si odbijen, u sistemu je taj podatak, ne bih se kladio da ćeš dobiti vizu na granici.
 6. pedjalon

  Kuala Lumpur aerodrom tranzit

  Ako si bio u tranzitu ne bi trebalo da su poništili vizu. Naime, nisi ulazio u zemlju.
 7. Kako nije opcija zbog jezika? Ovde ćeš naći odgovor na tvoja pitanja: https://europa.eu/european-union/index_hu
 8. pedjalon

  Zeleznice Srbije

  Novi Sad 10:57 342 IVO ANDRIĆ ( - Budapest-Keleti) Kelebián másik szerelvénybe kell átszállni. Kelebija presedanje! Budapest-Keleti 18:04 ................................................................................................ Budapest-Keleti 11:57 4343 IVO ANDRIĆ ( - Novi Sad) Kelebián másik szerelvénybe kell átszállni. Presedanje u Kelebiji Novi Sad 18:42
 9. pedjalon

  porto

  Ako imate mogućnosti, bus, voz do Lisabona i onda nazad do Pešte Wizz.
 10. pedjalon

  Put u Iran

  Samo napred! Agencije naplaćuju i tri puta više.
 11. Dobro pitanje. Ja sam u više navrata pisao Wizz sa pitanjem na kojim aerodromima je moguće čekiranje sa bar kodom. Nisam dobio odgovarajući odgovor. Odgovor jr da se može saznati samim činom čekiranja leta. Za malteški aerodrom ne znam, jer kada sam bio tamo pre par godina zakva aplikacija nije još postojala. Da bi saznao, idi obilaznim putem, tj pogledaj na sajtovima drugih avio kompanija koji taj spisak imaju. Recimo Aeroflot.
 12. pedjalon

  Izrael

  Odlična klopa u Mahane Yehuda Marketu. Bolji (i jevtiniji) falafel u Betlejemu. Jako je malo 4 dana. Ne znam kada stižete ali ako je moguće u dolasku posetite Mrtvo more. Proverite red vožnje buseva petkom. Ređe saobraćaju.
 13. pedjalon

  Put u Iran

  U principu daju vizu za 15 dana boravka, ali mogu i da ne daju. Tako da za vizu treba aplicirati ili preko sajta ili u njihovom konzulatu. (Moguće da ća vas u konzulatu usmeriti na sajt).
 14. pedjalon

  Jeftine avio karte

  www.flyuia.com/hu/en/promotions Letovi iz Pešte do Azije za 150-190eura. www.flyuia.com/hu/en/promotions/hungary-to-asia
 15. pedjalon

  Put u Iran

  www.bonbast.com Iranska valuta se oporavlja. No, i dalje je vrlo jevtino. Moj itiner je bio sledeći: Teheran, odmah pokret ka Komu, najsvetije mesto šiitskih muslimana, grob Fatme. Kashan; Matin Abad; Natanz; Esfahan; .................................... Jazd; .................................. Širaz; ...................... Teheran.