pedjalon

Members
 • Content Count

  3,766
 • Joined

 • Last visited

About pedjalon

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Budimpesta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. pedjalon

  Viza za Kambodžu i Vijetnam

  Može kambodzanska viza po sletanju.
 2. pedjalon

  Prekoracenje

  Postoji, mislim, neki zakon koji reguliše koliko puta se može dobiti pasoš za određeno vreme. Tako da...
 3. pedjalon

  Jeftine avio karte

  Nije baš tako! Ako odete na tražilicu videćete da su cene kao na sajtu ryana. Edit. Ali su i dalje dva puta jevtinije od Wizza.
 4. pedjalon

  Viza za Iran - popust

  Mislim da to od uvođenja e-vize nije moguće. Treba pitati u konzularnom.
 5. pedjalon

  Put u Iran

  Sve je jeftino. Ulaznice su najskuplje 200000iliti 1,2 eura. Ako se uputite tamo imam dobar kontakt za prevoz. Proverite e-vizu. Mislim da je jeftinija.
 6. pedjalon

  Put u Iran

  Hm... kratko. Dve nedelju su zaista malo da se puno vidi u toj velikoj i bogatoj zemlji. Neuobičajena zemlja i ljudi. Utisci, apsolutno pozitivni. Kurs je otpr. 1USD=14000toma, 1eur=16000toma, puta 10 u rialima. Ima menjačnica na samom aerodromu koja menja po tom, crnom, kursu. Nešto manje, naravno. 13300 za dolar. Nešto manje se menja nego na tom sajtu. Ako treba još info iz prve ruke, tu sam.
 7. pedjalon

  Put u Iran

  Juče se vratih. Ponovo potrebna viza. Ušao sam u Iran 34 oktobra , par sati od uvođenja vize. Pitala me policajka gde mi je viza, rkoh, ne treba. Posle provere, kaže, Welcome to Iran.
 8. pedjalon

  Izdavanje stanova preko Airbnb-ja

  Odeš na njihov site i vidiš.
 9. Uglavnom su to marketingške fore. Između dva meseca i mesec dana pre planiranog leta su najbolje cene. Za Izrael leti i Ryan, tako da pogledaj i njihove cene.
 10. pedjalon

  Srpski pasoš

 11. pedjalon

  Srpski pasoš

  Putujem Pegasusom iz Budimpešte 23 okt, stim da sleće u teheran 24 oktobra. Sada čitam na sajtu ambasade Irana u beogradu: OBAVEŠTENJE O UKIDANJU BEZVIZNOG REŽIMA Vlada Islamske Republike Iran je, na osnovu reciprociteta, donela odluku o stavljanju van snage bezvizni režim za građane Republike Srbije nosioce običnih pasoša. Ova odluka će stupiti na snagu 25.oktobra 2018.godine, tako da će za građane Republike Srbije nosioce običnih pasoša od tog datuma biti potrebna viza za ulazak, tranzit ili boravak u Iranu. Hvala za linkove.
 12. pedjalon

  Viza za Iran - popust

  OBAVEŠTENJE O UKIDANJU BEZVIZNOG REŽIMA Vlada Islamske Republike Iran je, na osnovu reciprociteta, donela odluku o stavljanju van snage bezvizni režim za građane Republike Srbije nosioce običnih pasoša. Ova odluka će stupiti na snagu 25.oktobra 2018.godine, tako da će za građane Republike Srbije nosioce običnih pasoša od tog datuma biti potrebna viza za ulazak, tranzit ili boravak u Iranu.
 13. pedjalon

  Srpski pasoš

  amstel Hvala. Putujem 23 oktobra.
 14. pedjalon

  Srpski pasoš

  Da li neko zna a u vezi ponovnog uvođenja viza za Iran?
 15. pedjalon

  nakon placene kazne za prekoracenja 90 dana u eu

  Ne znam kakva je pocedura u tom slučaju ali ti postaješ tužibaba. Što, složićeš se, nije lepo. Ali ako imaš ozbiljne i opravdane razloge, na tebi je.