pedjalon

Members
 • Content count

  3,742
 • Joined

 • Last visited

About pedjalon

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Budimpesta
 1. Put u Iran

  Hvala. pozzzzzzzzzz
 2. Put u Iran

  Ovo bi bio (okvirno) moj itiner za Iran (i Azerbejdzan). Ima li sugestija? Ima li nekog da se pridruži? https://goo.gl/maps/YttU3GauWd82
 3. Put u Iran

  xxh1n da li bi napisao koje ste hotele koristili, po kojoj ceni. I ostale informacije su mi korisne. Napiši još ponešto. Hvala.
 4. HITNO, Krit ili Rodos, jako povoljno avionom

  Plus: Avio takse na dan objavljivanja programa iznose ukupno oko 40,7 € (21,42 € taksa aerodroma Nikola Tesla i oko 12.3 € taksa aerodroma na Kritu, 6 € sigurnosna taksa avio kompanije, RF 0.98 € naknada za unapredjenje vazdušnog saobraćaja republike Srbije), koje ne plaćaju deca od 0 do 01,99 godine, i YQ taksu za gorivo trenutno 10€ na dan objavljivanja programa (aviokompanijska doplata za gorivo u slučaju poskupljenja goriva), tako da ukupan iznos za avio i ostale takse iznosi 50,7 €.
 5. Jeftine avio karte

  https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/pohvale-i-zalbe/#/ https://wizzair.com/sr-cyrl-cs/informacije-i-usluge/cene-popusti/refundiranja-i-nadoknade#/
 6. Prekoracenje

  Postoji. Nemoj se vraćati.
 7. Jeftine avio karte

  Dve osobe? Za jednu su bili tačni podaci, za drugu ne? Ako je njihova greška, svakao imaš pravo na odštetu. I ne razumem, zašto su oni štampali karte? Nisi sama to uradila nakon čekiranja?
 8. Da, postoji ali nisam siguran da li na automatima može da se kupi. Valid for a single trip including one transfer on the whole length of lines 1-99, 101-299, 900–999, M1, M2, M3, M4 as well as on lines H5, H6, H7, H8, H9 only within the administrative boundaries of Budapest. Trip interruptions and return trips are not permitted. The ticket must be validated at the printed number grids at both ends each time you board: first when starting a trip at one end, and at the other end when transferring, except for transfers between metro lines M1, M2, M3 and M4. In case of tickets issued on thermopaper, please validate the tickets according to their numbering. When validated by a stamping machine, the total validity period is 100 minutes (on night services it is 120 minutes), with an 80-minute validity after the second stamping. When the second validation takes place at the entrance of a metro station, the validity is 80 minutes even if the whole trip exceeds 100 minutes. If the second stamped validation takes place on a night service, validity is extended an additional 120 minutes. Please show and hand over your ticket if requested by the inspector. Thermopaper transfer tickets are valid only if both sections are presented for control at the same time. Refund rule: see detailed regulation Price: HUF 530 https://bkk.hu/en/tickets-and-passes/prices/transfer-ticket-2/
 9. "Sto se forinti tice, treba da se uzme cisto nesto malo, za metro i jos ponesto, inace planiram da placam karticom. " Možeš karticom da kupiš i karte za prevoz. (Naravno ne kod vozača, gde je karta i skuplja.) "Vidim da ima neki bus 100E koji sad vozi do centra, mislim da cu njime. Ima li neka varijanta Ubera u Budimpesti, za svaki slucaj?" 100E je nova linija sa aerodroma ali košta 900Ft. Ako ideš klasičnim javnim prevozom onda koristiš bus 200E do prve stanice metroa (Kobanja/Kispest) i do centra metro M3. Ukupno dve karte 350+350=700ft. Uber ne funkcioniše u Mađarskoj. Sa aerodroma vozi Fo taksi. Postoji njihov kiosk na izlazu iz terminala. Cena se može videti pomoću njihovog kalkulatora. http://fotaxi.hu/tarifa-kalkulator/?lang=en Da, na Keletiju ima boksova za ostavljanje prtljaga. Ne znam da li se može platiti karticom. Nabolje i najjevtinije mesto za klopu je Új-Házi Vendéglő, Budapest, 1055, Szent István krt. 29, 1055 G363+7R Budapest ujhazi.hu Jedeš koliko možeš, sat vremena za 1250ft. Želim ti lep provod u Budimpešti. Ako treba još neki info, tu sam.
 10. Put u Iran

  Ja planiram od 21. 10. do 04.11. Za sada najpovoljnije Pegasus, BUD-Tehran i nazad 180 eura. Vidim da je zvaničan kurs 1Euro=50000 Ird. Da li je kurs na crnom tržištu dtugačiji, kako se nalaze menjači i da li se u hotelima može plaćati njihovom vaultom?
 11. Jeftine avio karte

  http://azair.me/!3JgA
 12. Jeftine avio karte

  www.sabihagokcen.aero/passengers-and-visitors/transport-and-parking/transportation/public-bus
 13. Tražio sam od Wizza spisak aerodroma gde je mogući mobile pas, ali nisu se oglasili spiskom nego me uputiše da to mogu saznati nakon čekiranja na sajtu. dakle ako ima ta mogućnost u Malmeu, samo će ti se reći. Mislim da je u Malmeu to moguće.
 14. Vozne karte mogu da se kupe on line. Ali nema potrebe. Na šalteru se mogu platiti forintama, karticom i eurima. Vozne karte moraju da se "podignu" na šalterima. Za bus, ako je gužva, možda bolje preko neta. Da odštampa se karta. Ali piše na sajtu, pa proveri.