Miki_MM1

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

About Miki_MM1

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Miki_MM1

  AIRBNB iskustva

  Како подесити у опцијама да би се појавио смештај који нуди више од собе, а мање од целог апартмана ? Зато што поред целог апартмана који увек букирам, није лоша ни опција приватна соба + приватно купатило, док би кухиња и трпезарија била заједничка са домаћином или другим гостима.
 2. Miki_MM1

  Berlin ?

  Добро баш куване и не мора, али вероватно постоји неко месо са грила или печена пилетина коју сам често виђао у Бечу, мислим да је то било у Били.
 3. Miki_MM1

  Moskva - samostalno

  Победа airlines Најјефтинија карта Тиват Москва је oко 150е у јуну, aли са овим ограничењем за пртљаг. The maximum overall dimensions of the cabin baggage and items listed in clause 135 of FAR-82 shall not exceed 36 x 30 x 27 centimetres Што се тиче улазница, мени је пре две године једино био проблем Кремљ, остало опуштено можеш да купиш на лицу места ... мада у току мундијала биће гужве.
 4. Miki_MM1

  italija

  Избаци Пизу, то је губљење времена само да би се сликали поред кривог торња и то је све. За Cinque Terre је мало пола дана, боље да ту испланирате цео дан. У Фиренци је ненормална гужва за Uffizi, боље букирајте преко нета карте, а са том комбинацијом, неће вам остани много времена за обилазак града. Ја сам у Фиренци био два и по дана и то је сасвим довољно да се обиђе цео град. Нисам био у Сијени, али сигурно је да Фиренца нуди далеко више.
 5. Miki_MM1

  Pariz

  Aвион не може ни приближно да буде повољан овој цени ТГВ-а, без обзира што и ТГВ није повољан. Авион транспорт често има преседања, али чак и да постоји директан лет, велико је губљење времена у транспорту и чекању на укрцавање, посебно ако је Бордо излет на један дан.
 6. Miki_MM1

  Pariz

  Путујем тек за месец дана, ваљда ће до тада да реше то. Флексбук путује 3 пута дуже, то ми се не исплати никако.
 7. Miki_MM1

  Pariz

  Да ли неко зна да ли цене возних карата ТГВ скачу како се приближава дан путовања и да ли је онда паметније да букирам раније, мислим већ сада. Рецимо мене занима повратна Париз - Бордо у јуну, за исти дан, пошто би ишли на излет у Бордо. Карта је зимус била 50е, а сада је већ скочила на 61е. И колико видим нема боље опције од ТГВ. Такође да ли неко зна која је разлика када понуде карту direct TGV и direct TGV inOIU ? И не знам зашто имају доста отказаних полазака са прекосутра.
 8. Miki_MM1

  Booking otkazivanje rezervacije

  Хвала вам, ја ћу покушати. Занимљиво је да сада, рецимо за 02. мај постоје одличне ласт минут понуде, јер ни један хотел не жели да му собе остану празне, тако да се могу наћи и јефтиније собе и атрактивније што се тиче локације или квалитета смештаја. Али плашим се да је Дуки у праву, ипак није исто букирати у мају и у августу ... али никад се не зна, рецимо у Паризу је тада најјефтинији смештај, можда слично буде и у Берлину.
 9. Miki_MM1

  Booking otkazivanje rezervacije

  Букирао сам раније преко букинга бар једно 3-4 пута и никада нисам имао никаквих проблема. Међутим сада сам по први пут бирао хотеле који имају бесплатно отказивање на дан пре пута и пронашао сам у Берлину један и букирао који има ту опцију отказивања. Желео бих да букирам два дана пре пута(то је у августу), јер тада често има повољних хотела на одличним локацијама, а у случају да ипак не пронађем жељени хотел, онда бих задржао ову првобитну резервацију. Шта мислите да ли је то паметна идеја и да ли они могу да ми отказу резервацију, узму новац са рачуна, без обзира што сам отказао или оно најгоре да ми наплате више када дођем да платим на лицу места ако останем на тој првобитној резервацији или генерално направе неки сличан проблем.
 10. Miki_MM1

  Jeftine avio karte

  56cm x 45cm x 25cm они су баш толеранти и што се тиче димензија и што се тиче тежине, пошто немају лимит за тежину, само траже ове мере, а оне су чак за 10цм веће од стандардних 55-40-20
 11. Miki_MM1

  Jeftine avio karte

  Управо сам налетео на ту информацију, мени одговара крај августа то је 80е. Да ли је то укупна цена, да нема неких скривених трошкова, да ли је директнан лет, колики је лимит за пртљаг и уопште искуства са том британском лк компанијом ?
 12. Miki_MM1

  Jeftine avio karte

  Тренутно еир србија 200е БГ-БЕР, а рајан 115е НИШ-БЕР + 20е бус то изађе 135е.
 13. Miki_MM1

  Jeftine avio karte

  Нека препорука за Београд - Берлин јул месец ?
 14. Нисам успео да отворим тај линк, али ово ми је само избацила претрага ********************************************************************** Imaj u vidu da se ovim pitanjem bave i naši graničari, pošto moraju da primenjuju propise Evropske unije koji se tiču ulaska u zonu Šengena. I tamo gde je iznos propisan, on je ... Francuska: 62 evra dnevno, odnosno 31 ako imaš zvaničnu potvrdu o obezbeđenom smeštaju. Nemačka: 45 evra dnevno. Estonija: 56 evra ..
 15. Занимљиво је да су Лаза ГНР и моја другарица доживели исто непријатно искуство, али да су путовали друмским односно железничким саобраћајем. Питам се да ли је то могуће да се деси и некоме ко путује авионом? Мене су питали наши у Нишу, дакле они су могли да направе проблем, али да ли то могу да ураде и страни цариници, када слетиш у град, односно крајњу дестинацију за одмор ? И шта онда ? Забране ти да изађеш са аеродрома ? Или кажеш немам ни ди један евро, не могу назад ?