Miki_MM1

Members
 • Content Count

  154
 • Joined

 • Last visited

About Miki_MM1

 • Rank
  putnik srednjeprugaš

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Позз. Пошто је Кинески ТЦ изгорео, да ли неко зна, да ли постоји још неки супермаркет у граду ? Ја сам изгуглао неки на Лединама, али не знам да ли је тачна претрага.
 2. Нисам пустолов, али нисам ни типични Србин који чека да му агенција сервира аранжман на тацни на вечито истој дестинацији, а то је Грчка. Када бих морао да бирам пре бих био пустолов попут 11zodiac11-а него грчко море, али ја више волим ''пустоловину'' обиласка градова и градића са природним лепотама у својој режији.
 3. Сви препоручује да се избегава Сен Дени, али мени је најгоре место било око железничке станице Гар ду Норд и једна улица са уличном продајом свега и свачега, која се налазила такође близу центра. Што се тиче хране, убедљиво најјефтинија варијанта, а уједно и укуснија од сендвича и кебаба је франпри (franprix) супермаркети, али они боље снабдевени, јер имају печену пилетину за пар евра, понекад можеш наћи и кромпириће.
 4. Зашто возом када је јефтинија варијанта, бус до Мађарске па авионом.
 5. Како подесити у опцијама да би се појавио смештај који нуди више од собе, а мање од целог апартмана ? Зато што поред целог апартмана који увек букирам, није лоша ни опција приватна соба + приватно купатило, док би кухиња и трпезарија била заједничка са домаћином или другим гостима.
 6. Miki_MM1

  Berlin ?

  Добро баш куване и не мора, али вероватно постоји неко месо са грила или печена пилетина коју сам често виђао у Бечу, мислим да је то било у Били.
 7. Победа airlines Најјефтинија карта Тиват Москва је oко 150е у јуну, aли са овим ограничењем за пртљаг. The maximum overall dimensions of the cabin baggage and items listed in clause 135 of FAR-82 shall not exceed 36 x 30 x 27 centimetres Што се тиче улазница, мени је пре две године једино био проблем Кремљ, остало опуштено можеш да купиш на лицу места ... мада у току мундијала биће гужве.
 8. Избаци Пизу, то је губљење времена само да би се сликали поред кривог торња и то је све. За Cinque Terre је мало пола дана, боље да ту испланирате цео дан. У Фиренци је ненормална гужва за Uffizi, боље букирајте преко нета карте, а са том комбинацијом, неће вам остани много времена за обилазак града. Ја сам у Фиренци био два и по дана и то је сасвим довољно да се обиђе цео град. Нисам био у Сијени, али сигурно је да Фиренца нуди далеко више.
 9. Miki_MM1

  Pariz

  Aвион не може ни приближно да буде повољан овој цени ТГВ-а, без обзира што и ТГВ није повољан. Авион транспорт често има преседања, али чак и да постоји директан лет, велико је губљење времена у транспорту и чекању на укрцавање, посебно ако је Бордо излет на један дан.
 10. Miki_MM1

  Pariz

  Путујем тек за месец дана, ваљда ће до тада да реше то. Флексбук путује 3 пута дуже, то ми се не исплати никако.
 11. Miki_MM1

  Pariz

  Да ли неко зна да ли цене возних карата ТГВ скачу како се приближава дан путовања и да ли је онда паметније да букирам раније, мислим већ сада. Рецимо мене занима повратна Париз - Бордо у јуну, за исти дан, пошто би ишли на излет у Бордо. Карта је зимус била 50е, а сада је већ скочила на 61е. И колико видим нема боље опције од ТГВ. Такође да ли неко зна која је разлика када понуде карту direct TGV и direct TGV inOIU ? И не знам зашто имају доста отказаних полазака са прекосутра.
 12. Хвала вам, ја ћу покушати. Занимљиво је да сада, рецимо за 02. мај постоје одличне ласт минут понуде, јер ни један хотел не жели да му собе остану празне, тако да се могу наћи и јефтиније собе и атрактивније што се тиче локације или квалитета смештаја. Али плашим се да је Дуки у праву, ипак није исто букирати у мају и у августу ... али никад се не зна, рецимо у Паризу је тада најјефтинији смештај, можда слично буде и у Берлину.
 13. Букирао сам раније преко букинга бар једно 3-4 пута и никада нисам имао никаквих проблема. Међутим сада сам по први пут бирао хотеле који имају бесплатно отказивање на дан пре пута и пронашао сам у Берлину један и букирао који има ту опцију отказивања. Желео бих да букирам два дана пре пута(то је у августу), јер тада често има повољних хотела на одличним локацијама, а у случају да ипак не пронађем жељени хотел, онда бих задржао ову првобитну резервацију. Шта мислите да ли је то паметна идеја и да ли они могу да ми отказу резервацију, узму новац са рачуна, без обзира што сам отка
 14. 56cm x 45cm x 25cm они су баш толеранти и што се тиче димензија и што се тиче тежине, пошто немају лимит за тежину, само траже ове мере, а оне су чак за 10цм веће од стандардних 55-40-20
 15. Управо сам налетео на ту информацију, мени одговара крај августа то је 80е. Да ли је то укупна цена, да нема неких скривених трошкова, да ли је директнан лет, колики је лимит за пртљаг и уопште искуства са том британском лк компанијом ?