Ginter

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Ginter

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ginter

  Kolumbija

  Da, Muzej zlata obavezno. Takođe, Boterov muzej (besplatan ulaz), Candelaria, to je to, u principu, 2 dana su sasvim dovoljna. Prijavi se na pešačku turu, zanimljivo je, svašta se nauči.
 2. Zdravo svima. Putujem sa dvoje dece Wizz-om uskoro. S obzirom da mi za nas troje treba samo jedan kofer, da li postoji mogućnost da uzmem jednu wizzGo kartu, gde je jedan prtljag uključen u cenu, i dve obične, najjeftinije tarife? kada rezervišem kartu za nas troje, moram da izaberem jednu tarifu koja važi za sve putnike. Da li to može nekako da se izbegne? Ili da kupim jednu kartu sa wizzgo tarifom, a posle da krenem sa novom rezervacijom sa dve karte po najjeftinijoj tarifi?
 3. Ginter

  Sa Iranskom vizom u pasosu u USA

  Ne bi trebalo da bude problem. Ako imas srpski pasos, svakako ti treba viza, pa ce te proveriti tokom procedure. Ako imas neki drugi pasos za koji ti ne treba USA viza, ali ti treba ESTA, tokom prijave ce te pitati za zemlje u koje si putovao. Kada stavis Iran, opet ce te uputiti da izvadis vizu. U svakom slucaju, viza ti ne gine. Nisu Amerikanci kao Libanci ili Iranci koji ne pustaju u zemlju ako imas izrealski vizu ili pecat.
 4. Ginter

  Zelena karta - lutrija

  Nisam bas siguran. Ja sam 2006. izvucen i dobio sam drugu kovertu sa terminom za intervju. U medjuvremenu sam dobio odlican posao u Srbiji i odlucio da ne odem, bili su tu i drugi, privatni razlozi. Cak su me i zvali iz ambadasade da pitaju da li cu doci na intervju, rekao sam im da odustajem, ljubazno su se zahvalili. Prosle godine sam dobio americku vizu, poslovnu, doduse, vec dva puta sam putovao tamo, nikad mi nisu postavili pitanje o DV lutriji. mozda odustajanje od DV vize moze da bude i plus za neku buducu vizu. Eto, imao si priliku da se legalno odselis, nisi hteo, zasto bi sada odlucio da ostanes ilegalno?