Ginter

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About Ginter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pitaj Turkish sta da radis. Mada, ako te oni i puste na let i daju ti boarding kartu, pitanje je dali ce granicna policija da te pusti bez pasosa. Zeznuto...
 2. Beskucnici i Romi iz nehigijenskih naselja imaju registrovano prebivalište na adresi opštinskog Centra za socijalni rad. To je odavno uvedeno da bi se ta lica uvela u sistem, dobila LK i ostvarila prava.
 3. Preporucujem ovaj sajt https://www.iatatravelcentre.com/world.php
 4. FAO trazi osobu za kancelariju u Beogradu https://www.facebook.com/UNjobsSRB/posts/1607640742760887
 5. Ako pratite stranicu u mom potpisu videcete da cesto izlaze konkursi. Mana je sto su to u vecini slucajeva kratke konsultanske usluge ili su ugovori na 6 meseci, najvise godinu dana. To su sve projektni poslovi, pa dokle ima para, ima i muzike. Za vreme migrantske krize 2016. svako ko je znao makar malo arapskog se lako zaposljavao u IOM i UNHCR-u.
 6. plata nije ista u Bangkoku, Njujorku i Budžumburi. Postoji koeficijent koji se dodaje na osnovnu platu, a on se razlikuje od zemlje do zemlje, baš zbog različitih troškova života.
 7. To je tebi na čast da li ćeš da radiš. Ako mi opet bude bio potreban test, uradiću ga zbog sebe i zbog drugih. Samo kažem da sam i ja imao isti problem, na test u Zavod za biocide sam otisao u utorak u 11:00, a let mi je bio u petak u 17:00. Iako kažu da se rezultati dobijaju u roku od 24-48h, ja sam rezultate dobio isti dan predveče. Da sam znao da su tako ekspeditivni, testirao bih se dan pred put, ali ko je lud da rizikuje toliko. Već je objašnjeno šta se vidi sa QR koda. Ne postoji baza podataka svih svetskih laboratorija i rezultata miliona testova, hajte ljudi... Uzgred, da sve
 8. Rezultate testa dobijas na mejl. Uz malo maste i odgovarajucih online programa, mozes da promenis datum uzorkovanja na dokumentu. QR kod daje samo informacije o imenu, prezimenu, rezultatu i validnosti testa.
 9. Na testu imas QR kod i, kad se skenira, pise i na engleskom: Ime, prezime, rezultat (poz/neg) i da je test validan.
 10. https://www.iatatravelcentre.com/international-travel-document-news/1580226297.htm pa klikni na Spaniju, po ovome mogu.
 11. Da, nedostaju mi porodica i prijatelji, hvala nerd-ovima na vajberu, pa to i ne pada toliko tesko. Ponekad mi nedostaje hrana koje ovde nema (npr. nas, odnosno grcki tip jogurta). Ali ono, da mi nedostaje pogled sa Kalemegdana, moja ulica u nedeljno jutro, vreva u Knez Mihajlovoj - apsolutno JOK!! Da li bih se vratio zbog prijatelja i rodbine - nikada. Kada bi meni neko rekao "zbog tebe sam se vratio", oterao bih ga u tri lepe. Ja da imam osecaj krivice zbog tvog povratka? Bezi bre. Prijatelji ovde...radim u stranoj firmi, ima dosta expata, mada, vecina su iz regiona, isti im je amet
 12. Ginter

  Kolumbija

  Ne, nikako! Spavaj na aerodromu ili idi u neki smestaj pa odremaj par sati.
 13. Dakle, ti si ispao glup, pa savetujes da se ne putuje u Srbiju? Pozdrav
 14. Ginter

  Argentina

  Gledaj i Katar ervejz, mogu da se ubodu dobre ponude, iako se prvo leti u drugom smeru. Takodje, Air Europa iz Madrida, ako ti nije cimanje da kupis odvojene karte.
 15. Vodopade treba obici i sa brazilske i sa argentinske strane, racunaj pola dana za argentinsku i par sati na brazilskoj strani, u dva odvojena dana. Da ne ulazimo u raspravu o ukusima, ali kad si vec tamo, uzivaj u jedinstvenoj prirodnoj lepoti umesto da trosis vreme i novac na CdE. Takve vodopade mozes jos samo da vidis u Americi i Africi, a za iskustvo Ciudad del Este-a ti je dovoljno da odes do platoa ispred Cvetkove pijace nedeljom. bolje je da umesto karte do CdE uplatis voznju camcem ispod vodopada. My 2c