boranija

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

About boranija

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Recent Profile Visitors

398 profile views
 1. boranija

  Zivot i rad u Kini

  Svaki pocetak je tezak, al ja ni u ludilu ne bih isao za Kinu da radim za kikiriki od 7-8K juana koje covek moze da zaradi i u Srbiji danas. Neko dno dna, 10-12K sa ukljucenim stanom i svim rezijama za pocetnike. Nije vise 2007/8-2010 kada se radilo za te pare.
 2. Pojedoh g*******, priznajem! Imas pivo ma gde bio!
 3. Os dalje? Holders of passports of the following 97 jurisdictions can visit Peru for tourism purposes (unless otherwise stated) without a visa for up to 183 days, (except Schengen Area member states and associated countries whose citizens may stay up to 90 days within 180 days without a visa, and Costa Rica and Panama whose citizens are allowed to stay for 90 days per visit) https://en.wikipedia.org/wiki/Visa_policy_of_Peru Ajde potrudi se malo bolje, osoba sa preko 4k postova da iznosi apsurdne komentare.
 4. Odje a i na mnogo drugih mesta kao i na Timatic-u I mani se naseg MFA sajta koji update-uju jednom u 2 godine.
 5. Hong Kong jede Singapur u oba segmenta pod jedan, A ovde se trenutno govori o gradjevini tako da mesati IT u prici nije primereno. A i ko dobije radnu vizu u Singu primera radi da dovede zenu ako nema platu od 6000 SGD moze samo da sanja.
 6. boranija

  Zivot i rad u Kini

  Velika laz, prvo i osnovno pola nasih nema fakultetske diplome (cak mozda i vise), i mnogi od njih klepaju od 15-20 do 25-30K! Zavisi kako su se uglavili.
 7. Ne znam gde si dosao do informacija za Peru od 90 dana? Sa nasim pasosem mozes boraviti do 183 dana bez problema.
 8. boranija

  Rusija - ostanak po isteku vize

  - Kalinjingrad u redu - Sankt Petersburg viza? Malo nejasno, znam da ti treba ako trajektom ulazis iz Finske ili Estonije. Ali ako si vec u Rusiji nema potrebe za istom. Neka nova patka ili izmena? uveden granicni prelaz iz Rusije?
 9. Bez Kineskog jezika su ti male sanse, jer oni koji drze gradjevinu u Singapuru pricaju samo Mandarinski, i nepada im napamet da se zamlacuju sa nekim Englezima prvo, a kao drugo da placaju nekog stranca 5-10x vise od onoga sto jedan Azijac moze isto da uradi. Male su sanse u drzavi velicine Novog Sada.
 10. boranija

  Rusija - ostanak po isteku vize

  Ignorisi prdiguza koji pojma nema sta prica. Pitah ga nekoliko puta za zvanicni link al covek i dalje j***** kozu i ako mu ljudi govore to nije zena. Pa ajde da ja postavim linkove (necu koristiti wikipediju iako je tacna u 99% slucajeva) Navedeno za svaku drzavu, posebno za one 90 u 180 a Srbije nema Oficijalnije da ne moze biti, opet za drzave 90/180 lepo naglaseno a Srbije opet nigde! Ti prdiguzu koji siris dezinformacije, nastavi da sarafis, radis fasadu ili varis limariju sta kod ti je u opisu posla za svojih 5-7 dolara po satu. TU skolu sam ja davno prosao a ti ne verujem da imas vise od 25 dina.
 11. boranija

  Engleska viza za Meksiko

  Generalno Britanska viza mora da bude vazeca prilikom ulaska u Meksiko i nema nikakve veze sa duzinom boravka u Meksiku, po dolasku na FMM kartici ce ti biti naznaceno koliko mozes da ostanes a obicno daju 180 dana. Tako da duzina vazenja Britanske vize ne igra ulogu, ona sluzi samo kao visa waiver u momentu ulaska u Meksiko koja mora biti vazeca u datom momentu.
 12. boranija

  Rusija - ostanak po isteku vize

  E nek si opisao sebe kakav karakter osobe stoji iza tvog Nick-a. Umesto sto samo laprdas ajde barem jednom postavi zvanicni link pa da ti neko jos i poveruje.
 13. boranija

  Rusija - ostanak po isteku vize

  Update dakle Oktobar 3. Sve po starom bez problema. Covek postavio pitanje oko "famoznih 90 dana" carinici poceli da mu se smeju. Eto toliko.
 14. boranija

  Zivot i rad u Kini

  Zapali za Kambodzu, plati za Biznis vizu 6-12 meseci 160/290 dolara i sljakaj za koga god zelis. Ovo sto ti je plan za Kinu ja se ne bih zamarao time.
 15. Bolje Spanija onda, vadi putni list i bezanija. To ti je jedina opcija.