mamahaker

Members
 • Content Count

  415
 • Joined

 • Last visited

About mamahaker

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. mamahaker

  Beograd - Prag

  Ako ti kazem da je meni iz Novog Sada do Bratislave najjednostavnije Ryanair-om iz Nisa,onda ti je sve jasno. Ne znam kako to oni stignu za 10 sati,mi smo za uskrs isli po 8-9 sati ( NS_BA i obratno)...cekanje Horgos,nista ne pitaj. Eto,pozovi,pitaj ih i pitaj na koji volsebni nacin stignu za 10 sati?
 2. mamahaker

  Ryanair

  https://www.flynaissus.com/post/ryanaira-predstavio-alat-za-merenje-prtljaga-na-svojoj-aplikaciji?fbclid=IwAR1Qdv94snLlY1jqcNgrLaIWkn1A5eGqsTk1QBkJos9WNLP5Q8bVHWd56xE
 3. mamahaker

  Beč - Potrebni saveti i pomoc

  Samo da prijavim...Bec otpao iz raznih razloga,ali idemo u sredu u Nitru,to je grad nekih 100km od Bratislave i sad sam se registrovala na https://arriva.bike/ i uzecemo tamo biciklove. Ceo dan 3 evra! Hvala puno za ideju...sacuvala si mi noge!
 4. mamahaker

  Beč - Potrebni saveti i pomoc

  hihihihi....samo da kod mene ne bude onaj ostatak recenice od nasih Banatskih Baba "Sve u redu k'o u Beču,a u Beču žene dreču"! Ja planiram,a ovi oko mene samo odmaž(ed)u! U svakom slucaju,beskrajno hvala!
 5. mamahaker

  Beč - Potrebni saveti i pomoc

  Fantazija...ukucas stanice i imas rutu..7,6 km...29 minuta bicikom...Hvala za ovaj info!
 6. mamahaker

  Beč - Potrebni saveti i pomoc

  Ovo je super,ali nisam sigurna da cu imati podrsku od muza. Evo mapa..to je kanda bas daleko...istocno od Belevedera..ali svakako je ideja bozanstvena. Ne vidim ja gde mogu da atacujem sliku mape???
 7. mamahaker

  Beč - Potrebni saveti i pomoc

  Dzuuuuuuuuuuu,koja si ti CARICA! Pa kako si se setila? Mi planiramo od nedelje da idemo od Bratislave do Beca Flixbusom,pa me zanima od stanice Erdberg do Schonbruna koliko bi to bilo vremenske voznje....cini mi se daleko na mapi. Inace povratna vozna karta iz Bratislave do Beca sa ukljucenim gradskim prevozom za taj dan je bas poskupela...19,80 evra,pa mi se ova varijanta cini dobrom...za Nas dvoje to je 40 evra...a to mi mnogo. Flixbus+bicikl...da te bog vidi za skidanje kila. I ima li neki link za te stanice za biciklove i da li je komplikovana registracija?
 8. mamahaker

  Parga

  Moze to i na telefonu....ali onda ti je lakse da ides na sam FB i nadjes stranicu. Ja sam na netbook-u.
 9. mamahaker

  Parga

  Ukucajte na FB : Live from Greece...pa lajkujte stranicu...imate tamo sa leve strane na profilu lupicu tj.opciju search...pa ukucajte "parga"...otvorice Vam sve postove o Pargi. Inace ,da ste kopirali gornji link u Google,otvorilo bi se samo.
 10. mamahaker

  Regionalni nagradni konkurs "Spasimo putopis"

  Super! 😉
 11. mamahaker

  Regionalni nagradni konkurs "Spasimo putopis"

  Ih...pa pitam citate li putopise koje ste dobili?
 12. mamahaker

  Regionalni nagradni konkurs "Spasimo putopis"

  Pocecu jednom,kazu istinitom, anegdotom. Neko vreme posle dobijanja Nobelove nagrade za knjizevnost,sto sarajevsku raju i nije mnogo taknulo, nit obradovalo, nit dirnulo, setao je Andric Sarajevom kad mu dokoni namćor,kao neki opisan iz njegovh romana, povice "Pises li sta, Nobelovac"? E tako bi ja da priupitam "Citate li admini,komisijo sta"?📜
 13. mamahaker

  Parga

  Pokusajte ovde da pitate: https://www.facebook.com/groups/184945482031459/
 14. mamahaker

  Zeleznice Srbije

  Otisao u nedelju moj muz tzv. da ne kazem krnjim "Ivom Andricem" od Novog Sada do Kelebije...u Kelebiji izadjes napolje,pa u madjarski voz,pa u BP. Stigao nesto posle 18 na Keleti. I tako ce biti jos jedno pet vekova!
 15. mamahaker

  Regionalni nagradni konkurs "Spasimo putopis"

  Da li se treba potpisati punim imenom ili pod nekom sifrom?