berzas

Members
 • Content Count

  171
 • Joined

 • Last visited

About berzas

 • Rank
  putnik srednjeprugaš
 • Birthday 01/23/1974

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRČKO
 • Interests
  TRAVEL.

Recent Profile Visitors

3,848 profile views
 1. berzas

  Leto 2020 Bugarska

 2. berzas

  Easy Jet

  Vezano za ovo hakovanje, mene banka tek danas obavijestila. Blokirali karticu i šalju novu. https://mondo.rs/MobIT/Tech-Vesti/a1325858/Easy-Jet-hakovan-Easy-Jet-hakovanje-Easy-Jet-hakerski-napad.html Nisu mi stizala obavještenja o skidanjima sa računa. 😁😁😁
 3. berzas

  AIRBNB iskustva

  I za ovu karticu treba devizni racun, da li prilikom uplate se obračunava provizija na devizni račun, pa provizija i kod Payoneer kartice?
 4. berzas

  AIRBNB iskustva

  Da li ja otvaram devizni račun i kako da biram koju ću opciju? Za Western Union su velike provizije kod uobičajenih slanja novca, ako moze još malo pojašnjenja?
 5. berzas

  AIRBNB iskustva

  Planirao sam izdavati preko airbnb stan. Ako može par odgovora od domaćina koji su u ovom sistemu. Da li treba otvoriti poseban račun i koji, zbog provizija i kursnih razlika? Da li cijena izdavanja koju postavim se prikaže potencijalnom gostu ili sistem dodaje još nešto? Da li se još može preporučiti novi domaćin pa da se dobije neki bonus? Hvala
 6. berzas

  Pariz - budget i samostalno

  Po mogućnosti smjestaj dosta ranije rezerviši, jer posle ostaju samo skuplji. Bude i na bookingu finih opcija.
 7. berzas

  Aerodrom Kraljevo

  Zaživilo :) https://www.kurir.rs/vesti/srbija/3377647/prvi-let-sa-aerodroma-morava-nekada-smo-od-kraljeva-do-beograda-isli-tri-sata-a-sada-do-beca-stizemo-za-samo-sat-ipo
 8. berzas

  Trazim saputnicu za putovanja po Evropskoj uniji

  https://youtu.be/lqFNWJ6buhU
 9. berzas

  Saputnik/Saputnica za Amazoniju

  Preporuka da prvo pogledaš avanture Vedrana Bađuna kroz Amazon, ako nisi. Više tura, čovjeka sa ogromnim iskustvom. On za Amazon kaže Prekrasan Pakao.
 10. berzas

  Pc monitor carina

  Da, ako ga nadju i procjene da vrijedi više od 100 eura. Jer je dozvoljen uvoz bez carine po osobi do 100 eura vrijednosti nove robe. Ako ga raspakuješ, da izgleda kao polovan, tad nazovi carinu i pitaj.
 11. berzas

  Booking otkazivanje rezervacije

  Putujemo za nekoliko dana i malo je toga u ponudi kod Airbnb, a da je adekvatno i sa korektnom cijenom, eventualno periferija.
 12. berzas

  Booking otkazivanje rezervacije

  Danas am gledao cijenu za te datume , imaju slobodnu istu sobu i cijena je duplo veća. Još čekam odgovor bookinga, nisam još proučio njihova pravila, ali mislim da su dužni naći adekvatan zamjenski smještaj. Ako neko ima slična iskustva neka napiše, na šta da se pozovem ako bude booking zatezao.
 13. berzas

  Booking otkazivanje rezervacije

  Ovdje je problem u očiglednoj laži da kartica nije validna, stigao mi mail od hotela da mogu ponovo rezervisati sobu preko njihovog sajta.Cijena je sad za te datume 50% veća. Booking mi je javio da je od hotela zatražio reaktivaciju rezervacije. Preko Airbnb nikada nisam imao ovaj problem.
 14. berzas

  Booking otkazivanje rezervacije

  Meni se trenutno slično dešava. Pre dva dana jedan hotel u Parizu je otkazao rezervaciju jer kao kartica nije validna, danas je drugi hotel otkazao zbog istog, ali je 50 % iznosa skinuto juce. Kažu da je to predautorizacija. Kako su onda mogli otkazati? Plaćanje je u hotelu. Koje su obaveze Bookinga? Poslao sam im sve podatke o skidanju novca, čuo se danas sa njima i sada valjda vjećaju. Kako moze neko otkazati kao zbog validnosti kartice, a dio novca je rezervisano?
 15. Ako idem na let Pariz - Barselona sa Ryanair, idem li direktno na gate za ulazak na avion, sa čekiranom kartom. I da li tu prilikom ulaza pregledaju prtljag i kartu ili i pre?