nvic

Members
 • Content count

  81
 • Joined

 • Last visited

About nvic

 • Rank
  putnik kratkoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Rent a car - Aerodrom Beograd

  deleter dobro predpostavlja :), hoce da idu i u Bosnu da obilaze rodbinu. Hvala Pedjalon stari druze, gledao sam i na economiccarrental.com, oni tek nisu povoljni.. Cena u pretrazi i "final price" se drastično razlikuju u mom slučaju. Sve naplaćuju papreno. Ne znam kako da okacim print screen, ali razlika je oko 200 evra.
 2. Rent a car - Aerodrom Beograd

  Da ne otvaram novu temu, isto i mene zanima... Dolaze mi rodjaci za novu godinu, i treba im auto, i hoce da ga preuzmu na aerdoromu. Koliko sam gledao, Avis, Hertz, Sixt, Europe su najveci, cene su sve tu negde, ali zato depozit 2000e?!?!?! I jos naplacuju zeleni karton i zimske gume!! Gledao sam i neke domace, cene su uglavnom slicne, ali je depozit dosta manji. Jel ima neko iskustva sa agencijom Premier rent a car (https://rentacarpremier.com/) ? Pise da nude besplatno zeleni karton, i da je km neogranicena i dobijes zimske gume za dz.
 3. Ja imam kartu do 6 decembra, kome treba nek se javi.
 4. Jeftine avio karte

  Hvala Pedja, ja uporno trazio na poslednjij stranici gde se placa. I nije popust od 10%, cena za BG-BKK bez koda 501e, sa kodom 478e.
 5. Jeftine avio karte

  Meni su oci ispale, ali ja i dalje nigde ne vidim gde se upisuje ovaj kod.
 6. Abraskas, posto si skoro kupio kartu, koliko kosta za mesec dana? Jel mora da se plati u njihovoj valuti? Hvala!
 7. Zdravo, jel ima jos zainteresovanih? Meni treba od 6-9 Novembra. Tako da bi Sale985 trebao da kupi za 2 meseca pa da delimo 80e na dva dela. Jos neko zainteresovan?
 8. E pa meni treba kartica od 6-9 Novembra. Slece mi avion nesto kasno oko 23h, tako da tesko da mi mozemo da se iskombinujemo
 9. Cao svima, Jel ide neko slucajno kolima u Temsivar 1. maja na let od 6 ujutru i ima 2 mesta u kolima?
 10. Drugari, sta biste mi preporucili? Isao bih u maju na samo 7 dana...
 11. Drugar moj je iz Bg-a, a let mu je 9.3 u 14h. Ti sad samo treba da smislis kako da prosledis karticu. Kapiram da bi ostali hteli da ti daju pare odmah...
 12. Pogresio sam mesec, mislio sam na mart. Njemu treba od 9-11 Marta i verovatno od 1-10 Maja. Znaci tromesecna karta bi svima zavrsila posao?
 13. Trebace kartica mom drugaru u periodu od 9-11 Februara. Ko je za kombinovanje? Vidim da bi vas troje mogli da se uklopite u mesecnu, ali sto da se neda neki dinar vise I da se uzme mozda u visemesecna? Zatrebace nekom opet...