jms_uk

Members
 • Content Count

  1,650
 • Joined

 • Last visited

About jms_uk

 • Rank
  putnik dugoprugaš
 • Birthday January 23

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  UK

Recent Profile Visitors

2,203 profile views
 1. Ovo je srž, i nema tacnog ili pogresnog odgovora na to pitanje.
 2. Mozda zavisi od radnika/ekspoziture. Moji roditelji su zatvorili sad skoro prazne devizne racune u Intesi (ostalo nesto sitno, tipa 1-3 evra) i oboje su isplatili sve u dinarima i (jos bitnije) izdali potvrde da su im ti racuni zatvoreni i da nema nikakvih potrazivanja od strane banke. Dve razlicite ekspoziture.
 3. Done! Jeste li uspeli da stignete na #1 u African travel kategoriji?
 4. Da, na UK sajtu pokazuje samo jedan americki review. Sent from my iPad using Tapatalk
 5. @Lazar Mislim da ovo vazi samo za US Amazon. Ja sam otisao prvo tamo, ali posto mi je nalog na UK Amazonu, nisu mi dali da tu kupim. Uzeo sam u "lokalnoj" varijanti za 99 penija, ali tu je ranking drugaciji? Poslao sam link za US sajt nekoliko drugara u Americi, nadam se da ce bar neki od njih da uzmu.
 6. Ovaj na kraju prethodnog posta. Mozda je do TT-a? Sad kad kliknem na laptopu, radi ok.
 7. Link u emailu radi ok. Sent from my iTelephone using Tapatalk
 8. Kada kliknem na link, dobijem ovo Sent from my iTelephone using Tapatalk
 9. Trokira dosta, ali moze da se vidi
 10. Za sat vremena moze da se (proba ako radi sajt) proveri da li je neko izvucen za DV-2022.
 11. 2014. se definitivno mogao dobiti pecat u pasos (mislim da je bila opcija i sa papirom)- ulaz u Nikoziji, izlaz sa Ercan aerodroma. Sent from my iTelephone using Tapatalk
 12. Interesantno da ti pokazuje tako, jer je meni upravo mnogo bolji kurs za slanje na racun (134 din za funtu, bez provizije) nego za podizanje kesa (123 din, plus provizija). Poredjenja radi, kod Intese kupovni je 126din, srednji 137din.
 13. Ne znam da li je ekskluzivno za UK i njih, nego (znas da) sam ja ovde; a i samo u Intesi imam dinarski racun. Kad odes na slanje kinte na WU, izaberes zemlje (slanja i primanja) i onda ti nudi nekoliko opcija i za slanje i za primanje. Vecina ima neki iznos provizije, osim kad namestis da se prebacuje sa bankovnog racuna i da se prima na bankovni racun. To sve radim online ili kroz WU aplikaciju. Ono sto moze da bude mali problem je da se nadje IBAN za dinarski racun. Znam da u nekim bankama tvrde da to ne postoji, kao i da se ne mogu slati dinari iz inostranstva (kod jedne moje ban
 14. Ja placam 195 mesecno Intezi za osnovni dinarski racun, ali ga koristim stalno (nasao sam opciju da prebacim kintu sa UK racuna na taj dinarski preko WU-a bez provizije) za placanje racuna majci, pa mi je to onda ok.