Рашо

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Рашо

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Рашо

  Ukrajina (vozom)

  Momci (schokaz, gosn.shofershajbna, RaxCherrych) , hvala vam od srca za ove korisne informacije, puno ste mi pomogli! Večeras putujem, uradiću upravo kako ste me savetovali! Živi bili i svakog dobra u Novoj godini!
 2. Рашо

  Ukrajina (vozom)

  Hvala ti puno na odgovoru i trudu za objašnjenje! Malo mi se čini komplikovano, ne poznajem dovoljno Peštu da bih znao naći taj Zahonji. Gde se nalazi Zahonji? Na kraju Pešte ili na kraju Mađarske (- mađarska strana granice)? Ako sam te dobro razumeo, najbolje je da putujem iz Novog Sada do Pešte, potom nađem Zahonji, uđem u voz do Čopa i odande uhvatim voz za Lavov (odlučio sam se za Lavov pre nego li Užgorod). Misliš li da ću uhvatiti u Čopu lokalni voz (to je tzv. električka, jel tako?) za Lavov, pre ovog mog koji ide iz Beograda ili odnekud još dalje? I misliš li da je to ujedno i jeftinija varijanta? Hvala ti unapred na odgovorima i izvini što te dodatno ispitujem! Srdačan pozdrav!
 3. Рашо

  Ukrajina (vozom)

  Pozdrav svima! Recite mi, zna li neko koliko je zgodno iz Chopa uzeti lokalni voz do Užgoroda (pošto voz iz Budimpešte u Chop stiže oko 1 sat ujutro, ako sam dobro razumeo). Ima li uopšte lokalnih vozova u Chopu u to vreme do Užgoroda ili Lavova? Hvala unapred ako neko zna!