Рашо

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Рашо

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Momci (schokaz, gosn.shofershajbna, RaxCherrych) , hvala vam od srca za ove korisne informacije, puno ste mi pomogli! Večeras putujem, uradiću upravo kako ste me savetovali! Živi bili i svakog dobra u Novoj godini!
 2. Hvala ti puno na odgovoru i trudu za objašnjenje! Malo mi se čini komplikovano, ne poznajem dovoljno Peštu da bih znao naći taj Zahonji. Gde se nalazi Zahonji? Na kraju Pešte ili na kraju Mađarske (- mađarska strana granice)? Ako sam te dobro razumeo, najbolje je da putujem iz Novog Sada do Pešte, potom nađem Zahonji, uđem u voz do Čopa i odande uhvatim voz za Lavov (odlučio sam se za Lavov pre nego li Užgorod). Misliš li da ću uhvatiti u Čopu lokalni voz (to je tzv. električka, jel tako?) za Lavov, pre ovog mog koji ide iz Beograda ili odnekud još dalje? I misliš li da je to ujedno i jeftini
 3. Pozdrav svima! Recite mi, zna li neko koliko je zgodno iz Chopa uzeti lokalni voz do Užgoroda (pošto voz iz Budimpešte u Chop stiže oko 1 sat ujutro, ako sam dobro razumeo). Ima li uopšte lokalnih vozova u Chopu u to vreme do Užgoroda ili Lavova? Hvala unapred ako neko zna!