LudiZrenjaninac

Members
 • Content Count

  52
 • Joined

 • Last visited

About LudiZrenjaninac

 • Rank
  putnik kratkoprugaš
 • Birthday 07/19/1997

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zrenjanin
 • Interests
  Volim da putujem i upoznajem našu majku Srbiju!

Recent Profile Visitors

24,238 profile views
 1. Ja sad u nedelju idem za Balti, u Moldaviju, cuo sam da je jako jeftino u Moldaviji, da li je to istina?
 2. Pozz, zainteresovan sam za Srebrno jezero i Golubac, kad se sub kreće?
 3. Narod u BiH za Srbe iz Srbije, nazivaju Srbijanci, a za Srbe iz Rep. Srpske nazivaju Srbi... Preko koridora, na Doboj, pa na Šešlije, Modriča, Šamac, Brčko, Bijeljina pa tu na autoput kod Kuzmina
 4. Ćao nzm da li si otišao, najbolje je da ideš na Trebinje, preko Ljubinja do Ćapljine, tu ti je i granica nekih 10-ak km, ali je bitno da ne uđeš u Čapljinu, nego od vozača da tražiš da ti stane na raskrsnici, pratiš putokaz hrvatska granica i Metković, i od granice do Biograda imaš 250 km, mislim da ti je ova ruta bolja, nego da ideš od HN preko Dubrovnika i Neuma, ovako ti je jednostavnije, jer prelaziš CG-BiH i BiH-Hrv, a preko Dubrovnika prelaziš CG-Hrv, Hrv-BiH, BiH-Hrv, eto, to ti je to, sretan put!
 5. S našom ličnom kartom možeš preći granične prelaze Srbija-Crna Gora, Srbija-Bosna i Hercegovina, Bosna i Hercegovina-Crna Gora
 6. Šta obić u Mostaru i Donjem Vakufu?
 7. Išao bih autostopom iz Kotor Varoši, preko Kneževa i Donjeg Vakufa za Mostar, da li bi stigao za jedan dan, s tim da ima 220km, jel prohodno, pozdrav?
 8. Bijeljina - Doboj Stanem ti ja kod kružnog na ulazu u grad, pratim put prema Banja Luci, i stane mi neki profesor, išao iz Bg do Doboja, i sad je hteo da mi pokaže gde je ratovao u građanskom ratu po Severnoj Bosni, išli smo skroz drugim putem, kroz muslimanska naselja, mimo koridora koji vodi u Banja Luku, stižemo mi negde kod Gradačca, muslimanski grad, kad ti on pušta nacionalističke pesme i diže tri prsta kroz prozor..
 9. jel ide neko iz Srbije za Ljubljanu kroz nekoliko dana?
 10. E baš sam iz Kikinde ustopiro kola,čovek je išao za Arad, ja s njim otišao na početak grada i nastavio za Temišvar, imaš negde oko 80-ak kilometara i ideš kroz nekoliko naseljenih mesta, auta ima, ako si iz Nakova, lagano ustani ranije i na stop, nećeš imati problema, prometni su putevi tamo, brzo ćeš stići u Satu Mare, pozdrav..
 11. Hvala Vam na odgovoru, ulazim sa ličnom u bih i izlazim istom, a kad uđem u Hrvatsku sa pasošem
 12. Ljudi, ja sam u velikoj dilemi, ja sam iz Zrenjanina, trebam u Wien ići, moram pre polaska u Wien ići za Sanski Most, da li ja mogu ličnom kartom preći iz Srbije u Bosnu, pa pasošem iz Bosne preko Hrvatske u Wien? Da li ću imati zabranu ulaska u BiH, ako se odjavim ličnom ili kako? Ništa nzm...
 13. Romanija 15.2? S tim da ja ostajem u Donjem Šepku..
 14. Da li neko ide iz Zrenjanina za Šepak Donji ili tim krajevima (Romanija, Sarajevo, Jahorina..), išao bih neđe 10-15 februara, auto-stopom, ostajem u Šepku 3,4 dana, pa nastavljam za Doboj, preko Kalesije i Živinaca.. Ne volim auto-stopirati sam Svako dobrodošao..