Followers 0

Sarajevo-Mostar-Hrvatska obala

5 posts in this topic

Treba mi pomoc oko organizacije.

Imam 6 dana na raspolaganju, poenta je malo da obidjem gde nisam bila i da se okupam. Takodje, je l dobro povezano ovo podrucje prevozom, eventualno stop, couchsurfing..?

Koliko je realno krenuti iz Sarajeva oko podne, da se stigne u Mostar posle rucka, malo obidje i nastavi na primorju i na koje tacno mesto u CRO da pucam, da prespavam i da ujutru krenem pa Splitu, volela bih da idem na neko ostrvo, Hvar, Brac...?

Hvala

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vrlo je izvodljivo. Iz Bga do Sarajeva treba između 6 i 8 sati kombi prevozom ili malo više busom. Budeš dva dana u Sarajevu, ujutru kreneš za Mostar (busom se putuje dva i po sata i mislim da je otprilike 7e karta u jednom pravcu) provedes popodne tamo i uzmeš uveče bus za Split (mislim da se putuje oko 4 sata).

Stop i cs - moguće, ali su šanse jako male, posebno cs u Hrvatskoj u sred sezone, kad svi beže u selo i iznajmljuju stanove turistima. Mislim da ti je 6 dana nedovoljno za tu ekskurziju, posebno ako je u tih 6 dana i povratak za Bg. Realnije ti je 2 dana Sarajevo, 1 Mostar, 2 Split, 2-3 ostrvo i 1 za povratak, ukupno 8-9 dana. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Išao bih autostopom iz Kotor Varoši, preko Kneževa i Donjeg Vakufa za  Mostar, da li bi stigao za jedan dan, s tim da ima 220km, jel prohodno, pozdrav?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja idem u trebinje.Da li postoji neki prevoz do mora (a da se ostane tipa 2-3 sata) i da se vrati ?  I koliko su karte ,gde se kupuju ? Jel se ide busem ili taksijem?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Idem dva dana u Sarajevo kombijem, za vikend a u nedelju bih krenula ka Mostaru...onda imam 6 celih dana za Hrvatsku a avionom bih se vratila iz Splita, mislim da to nije malo za neki basic obilazak

 

Ja sam pre par godina isla iz Trebinja do Dubrovnika, karta je bila oko 5 evra po smeru, ima par lokalaca koji voye autom po par ljudi se skupi, raspitaj se po gradu, bas svi znaju tu opciju

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Followers 0