Posted June 24, 2016 Zdravo svima! Teme vezane za Moldaviju su zastarele koliko vidim i uglavnom je bilo pitanja oko viza. Srećom, sada viza nema pa je moguće posetiti ovu zemlju bez nekih problema. Ovog leta idem u Ukrajinu pa sam odlučila da posetim i Moldaviju, tačnije Kišinjev. Da li je neko bio skoro? Zanima me šta videti i probati u Kišinjevu? Šta je ono po čemu je Moldavija prepoznatljiva? I imate li nekih sugestija šta još videti u Moldaviji sem glavnog grada? Pozdrav! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted June 28, 2016 Nisam bio u Moldaviji, ali sam malo istraživao jer sam bio zainteresovan. Moldavija nije neki poseban turistički raj, niti ima bogzna kakvu arhitekturu. Poznata je uglavnom po manastirima, a vidim da se dosta preporučuje i posjeta nekom vinskom podrumu koji je specifičan po tome što se vozite automobilom tunelima sa izloženim flašama vina. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 1, 2016 Jedan moj poznanik planira polovinom jula da ide u Molaviju (eventualno Pridnestrovlje i Odesu), pa ako si zainteresovana da sa nekim ideš zajedno, javi se u inbox da ti pošaljem njegov email. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 9, 2016 Bio sam ja u Kisinjevu u Martu ove godine. Izuzetno siv grad nema nista narocito da se vidi preporucujem ti da odes do manastira Orhej, to su kao neki manastiri u steni na 50ak km od Kisinjeva Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 25, 2018 Ja sad u nedelju idem za Balti, u Moldaviju, cuo sam da je jako jeftino u Moldaviji, da li je to istina? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 26, 2018 Ukrajina je jako jeftina, a budući da se Moldavija naslanja na nju i da je u pojednakom, ako ne i u većem rasulu, vjerovatno su i cijene niske. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 30, 2022 Ja bih isao u Orhej ali ne znam kakav smestaj ima a da je jeftin. Ostao bih od 14 do 31 dan samo da bih bio sa devojkom koja zivi tamo. Da li neko zna koliki budzet bi mi trebao? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites