Igor39

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Igor39

 • Rank
  novajlija
 1. I ja sam istraživao na guglu i izgleda da ne može. Samo sa vrlo malom oštricom.
 2. Pozdrav. Da li je neko nosio multitool (letherman, swiss army knife) na avion u ručnoj prtljazi )? Znam da može u čekiranoj.
 3. Igor39

  Šator u avion?

  Igor39 još nije kupio šator jer po pričama na forumima, ako bekpekiraš šator je u JI Aziji više smetnja nego što zatreba. A ako bude zatrebao, kupiću ga tamo. Hvala Snezana i Pedja na odgovorima
 4. Igor39

  Šator u avion?

  Da li je neko prevozio sa sobom šator u avionu, u čekiranoj torbi ili kao ručni prtljag?
 5. Igor39

  Satori...

  Da li je neko unosio šator u avion, da li dozvoljavaju? Let je na dugu relaciju.
 6. Pozdrav ljudi. Da li je neko na duže letove (npr za Aziju) nosio veći ruksak sa sobom u avion. Pitam zbog mogućnosti gubljenja prtljage na dužim letovima.
 7. Nema veze, mnoge stvari se nisu promijenile, pa ako želite, podijelite svoje iskustvo sa nama Svaki utisak ili informacija su dragocjeni.
 8. Snežo, ovo je odlično. Hvala ti Toliko si mi dobro dočarala ove sve predjele da jedva čekam da ih vidim Vizu za Iran ću vjerovatno moći dobiti. Čuću se sa Krešimirom u vezi Pakistana. Jako mi se sviđaju slike ovih dijelova o kojima si mi govorila, sutra ću pregledati i sve ostale Jedino me brine zima, to bi vjerovatno bilo u oktobru ili novembru, pa ako budem tada išao, mogao bih se smrznuti spavajući napolju u Rusiji Ali dobro je što je CS tu jak, pa bi to mogao biti spas. Privlačno djeluje opcija Iran-Pakistan-Indija (toplije, toplije ).
 9. Pozdrav ljudi. Da li neko zna da li pri ulazu u Indiju, na aerodromu traze povratnu kartu? Ja planiram poslije Indije nastaviti dalje na istok, pa bih uzeo jednosmjernu.
 10. Jos i Turkmenistan, Uzbekistan, Tadzikistan, ako je neko bio
 11. Da li je neko isao brodom od Hong Konga do Vijetnama?
 12. Je li neko skoro bio u Kazahstanu, ima li se sta vidjeti? I kako je tamo sto se tice troskova, skupi, jeftini?
 13. Prijedlog: Gruzija-Rusija-Kazahstan-Kina ili Gruzija-Rusija-Kina? Druga opcija je duza jer zaobilazi Kazahstan. Gdje je putovanje jeftinije?
 14. Nešto mi se baš ne ide preko Afganistana. Iran ok, ali Afgansitan... Možda je najbolje poslije Irana Pakistan, pa Indija, pa onda Kina. Da li je neko skoro išao kroz Pakistan i Indiju, i kakvo je stanje sa vizama za te zemlje?
 15. Momci, hvala na dobrim savjetima i komentarima