jalle007

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About jalle007

 • Rank
  putnik-pripravnik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Svi traže preporuku za toplije krajeve, a ja sam se poželio svježine. Nešto kao Bansko u Bugarskoj, planinski resort sa dobrim internetom Da poželio bi u Rusiju sada, ali to mi izgleda problematično. Ima li nekih dobrih preporuka ?
 2. Evo ja ću odgovoriti ako može. Hrana je budzašto,, lira je spala 40% Renta isto pogotovo ovdje u Fethiye gdje sam ja. I da predao sam, sad očekujem Ikamet ubrzo..
 3. Nalazim se u Fethiye već mjesec dana. Ako ima neko u blizini neka se javi za kafu , piće
 4. Bio sam i ja ipak, i to mjesec dana. Idealna kombinacija seoskog turizma, skijanja i zabave NE postoje zarazna oboljenja !
 5. Vidim da je stara poruka ali ja krećem autom uskoro, na duži put po Turskoj
 6. Jesi li obišao ovu turu ? Ja sam se upravo vratio, iz Bodruma , s kolima i nije bilo nikakvih problema. Sada ponovo planiram na put ovaj put na god dana... Sent from my GM1913 using Tapatalk
 7. Jeste se preselili ? Ja planiram isto, ubrzo... Sent from my GM1913 using Tapatalk
 8. jalle007

  Istanbul

  na otvorenom, ne. Sent from my GM1913 using Tapatalk
 9. Pa odabrao sam Tursku samo zato što nema restrikcija i ima se mnogo stvari za vidjeti. Grčka je poprilično zatvorena, čak za putovanje izmedju ostrva traže neke potvrde.
 10. Pozdrav svima Mnogo strastvenih putnika ovdje, pa da vidim ima li neko odlučan Imam u planu duže putovanje, autom, pogon na plin tako da gorivo neće biti veliki trošak. Opcije su raznorazne, otvoren sam za prijedloge. Opcija 1 : Turska ( Antalija) . Iskreno najviše me zanima proputovati kontinentalnim djelom, Cappadocia i slično. U Antaliji i Alanji sam već bio. Opcija 2 : Crna Gora ili Albanija (Drač ima dobru plažu) Smještaj: Apartman ili hostel za druženje s ljudima. Period: Čim prije tim bolje, s tim da putovanje traje što duže. Iskreno moja putovanja su uvje
 11. Ja sam svojevremeno vozio do Albanije, Duress. Planirao sam do Atine ali je bilo prevruće. U kojem periodu si mislio ić i primaš li saputnika ??
 12. Bilo je govora o ovome, ali su informacije nesigurne. Koje linije busa ili voza imaju na ovoj relaciji? Trebam uskoro krenuti nazad ali nisam siguran gdje naci tačne informacije
 13. Pored štura informacija o ovom mjestu i reklama ,kojima nije zgodno vjerovati, želio bi da čujem vasa iskustva. Moj cilj je otići tamo povezati se sa drugim informatičari na, i naravno raditi usput. Koliko je to mjesto pogodno za upoznavanje ljudi ?
 14. Koliko je pouzdan taj Blablacar? Jednom ssm se prijavio i tip je odgovorio da je pun. Koliko je pouzdan servis ? Sent from my EML-L29 using Tapatalk
 15. Pratim ovo Sent from my EML-L29 using Tapatalk