Posted December 9, 2020 Zdravo, planiram u toku naredne godine da se preselim sa muzem u Tursku prvo na kraci period, a zatim verovatno i na duze. Zanima me da li ima nekoga ko je vec ziveo u Turskoj, ili se preselio u Tursku, neophodne su mi informacije sveze i iz prve ruke, nepoverljiva sam prema agencijama u Istanbulu. Hvala mnogo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 30, 2021 Zdravo, planiram u toku naredne godine da se preselim sa muzem u Tursku prvo na kraci period, a zatim verovatno i na duze. Zanima me da li ima nekoga ko je vec ziveo u Turskoj, ili se preselio u Tursku, neophodne su mi informacije sveze i iz prve ruke, nepoverljiva sam prema agencijama u Istanbulu. Hvala mnogo! Jeste se preselili ?Ja planiram isto, ubrzo...Sent from my GM1913 using Tapatalk Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 5, 2021 Cao, jesmo, vec tri meseca smo u Istanbulu i iskreno da ti kazem, najbolja odluka ikada! Pisi ako ti trebaju neke informacije Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted November 19, 2021 On 10/5/2021 at 11:44 AM, tanjatk said: Cao, jesmo, vec tri meseca smo u Istanbulu i iskreno da ti kazem, najbolja odluka ikada! Pisi ako ti trebaju neke informacije Svaka cast,to me odusevljava.🌻 Bila sam 3 meseca u Antaliji i okolini prosle jeseni i zime i planiram da se tamo preselim nekad.Mnogo volim Tursku. Da li ste uspeli lagano da produzite boravak na godinu dana,kolika je renta stana mesecno,koliko se trosi za hranu okvirno,u Istanbulu? I bilo sta drugo sto smatras korisnim da se zna? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted December 20, 2021 Svaka cast,to me odusevljava. Bila sam 3 meseca u Antaliji i okolini prosle jeseni i zime i planiram da se tamo preselim nekad.Mnogo volim Tursku. Da li ste uspeli lagano da produzite boravak na godinu dana,kolika je renta stana mesecno,koliko se trosi za hranu okvirno,u Istanbulu? I bilo sta drugo sto smatras korisnim da se zna?Evo ja ću odgovoriti ako može.Hrana je budzašto,, lira je spala 40%Renta isto pogotovo ovdje u Fethiye gdje sam ja. I da predao sam, sad očekujem Ikamet ubrzo.. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites