Giga

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Giga

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @makili99 Nisam uopšte čuo pre za taj sajt, hvala na odgovoru!
 2. To mi ispada najskuplje do sada koje sam proverio...
 3. Pozdrav, Planiram duži boravak u Poljskoj, apliciraću za Vizu D (Nacionalna Viza). Nameravam da maksimalno iskoristim boravak, tj. da ostanem godinu dana, sa povremenim vraćanjem u Srbiju na nekoliko dana da bih video porodicu. Pri razgovoru sa Ambasadom, dobio sam informaciju da moram uplatiti puno osiguranje pre prvog razgovora i odneti potvrdu. Zanima me, koje osiguranje uzeti i preko koje firme? Pogledao sam nekoliko (Sava, DDOR, GENERALI, Grawe), međutim cene veoma variraju pa bih da prođem što je jeftinije moguće. Hvala na odgovorima unapred.
 4. Pozdrav, Upoznao sam devojku u Poljskoj pre neke 2 godine, otišao sam tamo i sad bi želeli da nastavimo sa životom zajedno. Zanima me šta mi sve treba da bih se preselio tamo definitivno, imam i posao sređen. Da li neko ima iskustva sa ovim?
 5. Aha, hvala puno na pojašnjenju Pozdrav!
 6. Zdravo! Ovako, hteo bih da putujem u Poljsku oko ng avionom, pa me zanima par stvari: 1. Koja dokumenta mi trebaju? Video sam da ne treba viza nego samo pasoš valjda, i da li mi treba da šengenska viza? 2. Kako funkcioniše dobijanje karte za avion? Hteo bih da rezervišem direktno preko LOT sajta ali ne razumem kako to ide dalje. Nikada nisam išao van zemlje i imam nov pasoš (im a noob) Pozdrav!
 7. Pozdrav, da li ste rezervisali kartu preko interneta ili kupili tamo kod busa? Trebao bih da idem za mesec dana do Poznana pa bih isto isao preko te kompanije