Posted December 28, 2022 Pozdrav, Planiram duži boravak u Poljskoj, apliciraću za Vizu D (Nacionalna Viza). Nameravam da maksimalno iskoristim boravak, tj. da ostanem godinu dana, sa povremenim vraćanjem u Srbiju na nekoliko dana da bih video porodicu. Pri razgovoru sa Ambasadom, dobio sam informaciju da moram uplatiti puno osiguranje pre prvog razgovora i odneti potvrdu. Zanima me, koje osiguranje uzeti i preko koje firme? Pogledao sam nekoliko (Sava, DDOR, GENERALI, Grawe), međutim cene veoma variraju pa bih da prođem što je jeftinije moguće. Hvala na odgovorima unapred. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 1, 2023 (edited) Quote Uniqa To mi ispada najskuplje do sada koje sam proverio... Edited January 1, 2023 by Giga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 7, 2023 Ja kada putujem proverim na osiguraniku uporedne ponude, najlakše mi je pošto mogu da uplatim online bez cimanja po tržnim centrima i filijalama😉 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted January 25, 2023 (edited) @makili99 Nisam uopšte čuo pre za taj sajt, hvala na odgovoru! Edited January 25, 2023 by Giga Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites