JelenaMarko

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

About JelenaMarko

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da, uzela sam karte nisam izabrala sedista, al sam se predomislila pa cu veceras i to da uradim. Sta od toga treba da stampam i da imam kod sebe?
 2. Ljudi mozete i meni da pojasnite.. Uzela sam sinoc karte iz Memingena za Bg. I na mejl mi nije stigla ona faktura sa bar kodom. Kako to da dobijem?
 3. Jaoj ja stv ne mogu da se setim da li su nam oni dali novu kartu ili mislim pre da su nas samo pustili sa tom kartom.. uglavnom nemoj nista da brines jer je to sve ok.
 4. Tako je i meni izaslo nemoj da brines.. samo se moras javiti na pult za cekiranje i pokazati im tu kartu.
 5. Ja samo da se javim da je sve super proslo sa mojim DJ, niko nije pravio problem, cak smo i tamo kupivali dnevnu voznu kartu i sve je super proslo.
 6. Zvala sam informacije Nikola Tesla i rekli su mi da zbog jednog slova nece praviti problem.
 7. Prilikom cekiranja ovako mi pise na karti OVO NIJE KARTA ZA UKRCAVANJE, PUTNICI KOJI NISU IZ EU MORAJU DA DODJU DO PULTA ZA CEKIRANJE RADI PROVERE DOKUMENATA IZ VIZE. Jel to ok ili neki problem?
 8. Sreca pa nemam vise dj zvala sam informacije direktno na Nikola Tesla kazu da nece praviti problem zbog jednog slova.
 9. Nadam se, bas sam se prepala. Nemam bas para za bacanje.
 10. Joj naknada za promenu prezimena je 24.000 ni Novak Djokovic mi ne moze pomoci a ove na call centar ne mogu da dobijem.
 11. Da li ovde mogu da dobijem pomoc, kada kupujem avionsku kartu za inostranstvo kako unosim slovo Đ?