Principessa93

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Principessa93

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Najverovatnije necu ni ici na letovanje. Samo ako uhvatim neki last minute. Ako neko zeli da gledamo last minute ponude, 5,7 ili 9 nocenja neka me kontaktira u inbox. Ako ste vec nasli nesto bilo bi super.
 2. Trazim saputnicu za letovanje na Tasosu. Bilo bi dobro da je iz Beograda da bi smo se upoznale pre puta. Pronasla sam neke aranzmane. Mogu da podjem od 19.09.-23.09. dakle tad bi bio polazak. Planiram miran i skroman odmor.
 3. Super, znaci nije bila hladna. Letovala sam pre par godina u CG pocetkom septembra voda je bila topla, mislim moglo je da se kupa. Samo me je strah da ne bude hladnija voda nego sto je u CG. Super, znaci nije bila hladna. Letovala sam pre par godina u CG pocetkom septembra voda je bila topla, mislim moglo je da se kupa. Samo me je strah da ne bude hladnija voda nego sto je u CG. E da, i hvala za mapu.
 4. Hvala na odgovoru. Nadam se da ce jos neko napisati iskustva sa letovanjem.
 5. Moze li neko ko je letovao u drugoj polovini septwmbra na Tasosu da mi kaze da li je more bilo toplo? Takodje me zanima i za Skijatos isto.
 6. Hajde i ovde da napisem. Isla bih u Grcku, najverovatnije Tasos, 7-9 nocenja. Bitno mi je da bude neka skromnija varijanta. Polazak najverovatnije oko 19-20. septembra. Znaci sredinom septembta bih krenula. Trazim saputnicu. Iz Beograda sam.
 7. I ja bih obisla neka mesta u Srbiji. Smatram da je nasa zemlja jako lepa a vise se svi interesujemo za inostranstvo, zapostavljajuci nase predele.
 8. Trazim saputnicu za obilazak gradova u Srbiji i inostranstvu. Imam 23 godine. Ako se nekome ide na kraci put i ima vremena neka se javi.
 9. Putovanje je ponovo uspostavljanje izvorne harmonije koja je nekada postojala između čoveka i univerzuma. Pre nego u svim knjigama na svetu, najbolje priče pronađene su između stranica pasoša.
 10. Mi se razmisljamo u Nemacku da odemo za koju godinu. Malo me plasi situacija u svetu, najvise me brine bezbednost ali samo za Nemacku se ukazala prilika.
 11. Jel ima zainteresovanih za kraj juna i/ili pocetak jula za letovanje u Grckoj? Trazim saputnicu za letovanje u prvoj polovini jula za Neos Marmaras mada se mozemo dogovoriti oko mesta.