Posted July 24, 2017 Putuje mi se bilo gde na planeti u septembru ili oktobru, trajanja do dve nedelje, cene do 1500 evra Ako isto ima nekog raspolozenog za put bilo gde, prihvatam svaku sugestiju Moj predlog je tipa Rumunija Moldavija Ukrajina; Finska i Baltičke zemlje; Iran; Kuba; Argentina; Kazakhstan; Sta god Inače ja sam Dušan, imam 26 godina i po zanimanju sam lekar, volim da putujem i imam solidno iskustvo sa putovanjima širom sveta Ako je neko zainteresovan, nek napiše poruku ovde hvala unapred, živeli! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2017 Moze Thailand , Oktobar ? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 26, 2017 Sto da ne, sta si imao u planu? Tajland, Vijetnam i Kambodza tura, ili samo Tajland? Nesto preko agencije ili samostalno? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted July 29, 2017 Predlog, nije daleko, ali je dosta povoljno. Malta, 25-29 oktobar, avion iz Bg-a i smeštaj ukupno = 100 evra Ako ima zainteresovanih, pišite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2017 Takoder trazim suputnika, zeljela bih dalju destinaciju, nocenje u hostelima i low budget. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 1, 2017 Ovo je dobro za Maltu planirao sam nesto takoalo kratko ali ok za te pare a i tamo je dobro vreme predpostavljam i tad . Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 2, 2017 Ako ste za Maltu, javite se u inbox, ako imate jos neki predlog pisite Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 6, 2017 Dobro je! Cena nije previse... preko 2000 eur. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 7, 2017 Italija, septembar, desetak dana kolima, krug UE/BG-Ljubljana-Trst-Venecija-Padova-Bolonja-Firenca-Rim-Napulj-Bari-Bar-UE/BG. Kako vam zvuci kao ideja? I da li ima zainteresovanih da mi se pridruze na tom putovanju? Za sada nas ima dvoje koji bismo isli, ali je optimalno i zbog troskova i zbog druzenja da nas bude cetvoro, mada je ok i troje, mislim. Ja sam inace iz Uzica, '76-to godiste (ali mladalackog duha ), druzeljubiv, tolerantan, dobar saputnik, rekao bih. Volim da upoznam i znamenitosti i autenticnu atmosferu mesta koja obilazim, volim i gastro-turizam, pa u nekoj meri i neki nocni provod, mada mi to ni blizu nije prioritet, i tako... Ruta nije zakljucana, podlozna bi bila promenama i u toku samog puta, sve po dogovoru. Moja procena je da za ovaj trip treba oko 400 evra po osobi. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 10, 2017 Ja i dalje trazim suputnika za 10mjesec, sad mi se Jordan bas svidio i grad Petra, pa ako tko zeli ici : ) Malta super zvuci, jesi planirao rent a carom u obilazak otoka ili ? Ova tura po Italiji Vladimire je zakon, nazalost ne mogu u septembru na godisnji, probaj po carpooling stranicama naci suputnike : ) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 11, 2017 20 hours ago, MalaDalmatinka said: Ova tura po Italiji Vladimire je zakon, nazalost ne mogu u septembru na godisnji, probaj po carpooling stranicama naci suputnike : ) Ako ne mozes godisnji, uzmi si bolovanje u septembru i ajd s nama! Izmenicemo rutu, ici cemo jadranskom i pokupicemo te usput, mislim ako si iz Dalmacije negde, je l... Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2017 Ja idem sa drugarom u oktobru na Maltu, od 18-22 oktobra, pa ko god je raspolozen nek se javi, sto vise to bolje Sto da ne, nisam jos razmisljao o rentakaru, ali je dobra ideja. Ako nas bude bilo vise lagano mozemo kolima svuda po ostrvu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2017 Zdravo Vladimire, zovem se Zorica. Nikada nisam putovala na ovaj nacin, ali sto da ne. Imam 56 godina, dosta sam putovala. Otvorena sam i cesto su mi drustvo na putovanjima pravili i znatno mladji od tebe i tvoje ekipe. Ne znam da li primate zene u ekipu, ali u svakom slucaju moze da vam bude od koristi moja sposobnost da za kratko vreme smislim neku klopicu i da je spremim. To mi ne pada tesko ni na odmoru. U svakom slucaju javi se, a ja sam slobodna od 17. septembra. A kada se vec stigne do Napulja, steta je ne zaviriti bar na Siciliju. Isla sam prosle godine, predivna je.... Pozdrav! Zorica Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 12, 2017 Hvala Zorice, naravno da i zene mogu biti deo ekipe, stavise mislim da je mesoviti sastav najbolji za kvalitetno druzenje, naravno ako su svi normalni, opusteni, tolerantni, jer uvek je dovoljan jedan namcor da svima pokvari dozivljaj. Na vezi smo, ako uspemo da se organizujemo za drugu polovinu septembra, javljam. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2017 Cao Vladimire, Super ti je ideja za putovanje. Moja drugarica I ja imamo odmor of 17og septembra, I bilo bi super ako bi mogli da se iskombinujemo. Mi smo is Podgorice, '76o I '77o godiste, prilicno smo putovale do sada, obje smo fleksibilne I tolerantne - sve u svemu, mislim da smo lagano drustvo Putovanje autom mi je omiljeni nacin putovanja, tako da ako nisi vec dogovorio drustvo za put, I ako ti dogovara, javi se. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted August 13, 2017 3 hours ago, Janica said: Cao Vladimire, Super ti je ideja za putovanje. Moja drugarica I ja imamo odmor of 17og septembra, I bilo bi super ako bi mogli da se iskombinujemo. Mi smo is Podgorice, '76o I '77o godiste, prilicno smo putovale do sada, obje smo fleksibilne I tolerantne - sve u svemu, mislim da smo lagano drustvo Putovanje autom mi je omiljeni nacin putovanja, tako da ako nisi vec dogovorio drustvo za put, I ako ti dogovara, javi se. Hvala Janice, jos nije nista dogoreno i reseno, moram i ja da budem nacisto oko termina i slobodnih dana, to cu znati u sledecih par nedelja definitivno, ali ciljam drugu polovinu septembra i dve nedelje puta otprilike. Tako da - super sto si se javila, na vezi smo! Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 19, 2017 Cao Dusane, molim te da napises svoja iskustva posle puta na Malti. Ja planiram sa drustvom, ali u novembru-decembru (mada ne znam koliko je to ok, mada svakako ne planiramo plaze i kupanje). Da li planirate wizzairom? U tom nekom periodu su karte oko 60 e, sto je ok. Mi smo kontali da preko bookinga rezervisemo apartman. Jedino sto me brine je prevoz od aerodroma do tog nekog mesta.. Nadam se da ces uzivati u putovanju Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2017 možda je off-topic ali da se nadovežem na pitanje za prevoz sa aerodroma na Malti; dve glavne opcije su taxi i autobusi zvanični taxi je od 15 evra pa naviše i funkcioniše odlično: postoji tarifa za svako naselje, na šalteru se bira destinacija i dobija potvrda sa registracijom vozila i svim detaljima tako da nema dilema; pretpostavljam da postoji Uber ali nisam koristio autobusi idu relativno redovno i 4-5 linija vozi na aerodrom od čega su ključne one obeležene slovima X (X1, X2...) koje voze do svih većih naselja na ostrvu; karta se kupuje ili unapred ili u vozilu s tim da preporučujem prvu vaijantu jer je razlika u ceni velika (https://www.publictransport.com.mt/en/bus-card-and-ticketing) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 20, 2017 Važi Aida, idemo za nekih mesec dana, pa čim se vratimo napisaću utiske kupanje čisto sumnjam da je moguće u novembru jer od drugarice znam da je i početkom juna jako hladno, mada prema podacima sa interneta je voda toplija u oktobru nego tad. U svakom slučaju probacemo i kupanje pa javljam utiske Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted September 23, 2017 (edited) Trazim saputnicu za obilazak gradova u Srbiji i inostranstvu. Imam 23 godine. Ako se nekome ide na kraci put i ima vremena neka se javi. Edited September 23, 2017 by Principessa93 Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted October 4, 2017 Busevi su poprilicno spori, ali mogu da vas odvedu bilo gde. Od krajnjeg severa to Vallete, treba vise od 60 min. Ako ste smesteni na sredini ostrva uglavnom ce vam trebati bar 30-40 min do obale. Najpovoljnija opcija bi trebalo da bude 21 EUR za nedeljnu kartu. Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites