Acketa

Moderators
 • Content Count

  1,273
 • Joined

 • Last visited

About Acketa

 • Rank
  putnik dugoprugaš

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Novi Sad

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Domeniko Modunjo, poznat po pesmi "Nel blu dipinto di blu" iliti "Volare". Iseljenička pesma ~ gorka zemljo moja. i obrada kanadskog hipstera Patricka Watsona, meni takođe lepa.
 2. Jašta, dolazak do kampa na Rtnju je bio horor, a od kampa do vrha lagana šetnja. Veliki + za "zabranu" muzike sa mobilnih telefona .gif' alt='::'> Meni su do sad najlepši usponi bili upravo oni koji su imali između 500 i 1000 metara visinske razlike. Kako stvari stoje, propuštam oba planinarenja, lepo da se provedete, valjevske planine su jako prijatne, ne sumnjam da će vam biti odlično.
 3. Пабирчење је наша реч, конотација је неутрална. Иначе нејасно ми је што мора бити нека наша реч. Учипљавање. Укрупњавање. Капитализација. Докапитализација. Капиталас. Капиталасање. Капиталог (за плаћање налог). Подршкапитал Буџетирање. Буџ-буџетирање. Збуџетирање. Динар по динар погача... ... дрвце по дрвце ломача? Свако по две паре за народно јаре? Финансидрење. Финансигурица. Финансинтеза. Микрокрп. Ситнокрп-ситнодрп. Са дна (уз помоћ) џепа, будућност је лепа. Џепилација. Џепифанија. Џепидемија. Џепикурејство. Џепоха просвећености! Џепономија. Пик на шлајпик. Шлајпикник.
 4. Tehnički tajmaut Gledaj na to sa vedrije strane, bar neće biti gubljenja po planini A duhom ću biti s vama. I imamo isti broj postova što mora da je neki omen.
 5. Lepa planina, al' nećete imati pogled sa vrha. Vrh je na livadici koja je okružena visokom šumom. Doduše, blizu vrha ima lepo mesto za pogled i odlična strana da se survate niz sipar.
 6. Evo nešto interesantno za sve koji umeju da fotkaju, a u svojoj blizini imaju nešto što bi spadalo u kategoriju koju ovaj konkurs obuhvata.
 7. Ne vidim da ste služili čvaraka! Kakva je to kuća bez čvaraka, a posebno u Istanbulu? Nego, super to sve izgleda, ponosan sam na vas. Atmosfera je super, stan je super, ljudi deluju interesantno... Nadam se da stoički podnosite toliku promenu ljudi. Mislim da bih posle takve akcije postao stolpnik u nekoj pustari na jedno dva meseca. Još da je čvaraka (jes' da bi ih Marko sadžgao vrlo brzo) ... ovako neću baš najviše da vas hvalim, nego samo 'nako kako priliči, pristojno. Alal vam!
 8. Imamo jedno upražnjeno mesto iz NS-a za Subotu. Ima li ko zainteresovan? Delimo troškove za gorivo.
 9. Nemam pojma. Ko prvi overi restoran podneće raport nadam se
 10. Ko se uželeo Falafela, može u NS-u, u ulici Njegoševoj da mazne porciju za 180 din. Evo linka za Falafelns. Nisam još lično otišao, ali cena od 180 nije strašna da se proba.
 11. E, to se čeka! Fino, Beljanica je relativno blizu, biće opušteno
 12. Vremenska prognoza za subotu kaže da će biti suvo i sunčano. Nedelja će biti malo oblačnija ali i dalje topla i suva. Ako se uzme u obzir da će se narednih dana šuma pošteno sušiti, vreme će biti odlično za maraton, čak možda i pretoplo. Evo prognoze za celu nedelju. Možda se vidimo na maratonu
 13. Meni je i dalje mindeđ. Planinu koju ne overimo ove godine overićemo sledeće. Ako sad bude Beljanica, sledeće će Stolovi i vice versa