Jaffa

Members
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Jaffa

 • Rank
  novajlija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pozdrav svima, da li neko zna kombi prevoz za Banja Luku iz Beograda da li ima i ako može da preporuči neki, potrebno za stariju osobu koja ne može dugo da putuje klasičnim autobusom ? Hvala.
 2. Molim vas treba mi informacija kako najpraktičnije iz Beograda do Kijeva ? da li je najbolja varijanta iz Budimpešte avionom ili vozom ? i da li neko ide uskoro u tom pravcu ? Hvala.
 3. Osećaj te ne vara, Marsej je idealno mesto za umetničku fotografiju, bukvalno neiscrpno vizuelno živopisno mesto. Od jula imaš wizzair iz BG za Lion. Smesti se najbolje negde gore od centra prema Kastelanu i plaži kod "Davida" to je kip nagog muškarca.. u tom potezu je po meni najbezbednije.. Grad je šaren i ima svašta u svakom smislu. Što se klope tiče imaš dobru svežu ribu i školjke na Via Portu ako voliš i umeš da spremiš to nije skupo a po logici stvari na moru si.. Inače ima mnogo Arapa i Crnaca tako da znaš da se ne iznenadiš.. pogotovo kad zadješ u uličicama na nj
 4. Jedno pitanje, koliko je dozvoljeno maksimalno zadržavanje u Rusiji sa prijavom boravka ?
 5. Интересује ме путовање у Русију или Казахстан иделано и једно и друго ако је могуће, на пролеће.. ако има неко заинтересован ? још боље ако има неко ко је био, живео, радио тамо и слично.. имам 39 година, креативац.. и наравно волим све што воле млади
 6. Мене занима Русија и Казахстан.. ако буде распложења, ту сам!
 7. Pozdrav, da li neko planira uskoro u pravcu Kazahstana ? voleo bih da posetim Astanu itd.. bilo bi dobro ako je neko već išao da se javi, neko sa iskustvom. Hvala!
 8. Jaffa

  Moskva 2017

  Moram videti Moskvu i Rusiju, do sada nisam bio u mogućnosti ali plan neki mi je na znam ni sam zašto oko nove godine i Božića da posetim tu živu bajku..malo me je sramota što do sada nisam bio moram da priznam. Tu sam za sve dogovore i predloge. Hvala.
 9. Početak oktobra, jug Grčke, bilo gde.. ?? može i obilazak par mesta.
 10. Tako sam i mislio, hvala Draganče putniče sila si.
 11. Pozdrav svima, jel bio neko u Grčkoj početkom oktobra i da li se isplati ići zbog vremenskih uslova, plaža, more itd? i drugo veoma važno pitanje da li bi neko išao sa mnom ?, jer definitivno u tom periodu su svi okupirani obavezama bar ljudi koje ja znam. Hvala!