Nikolaa

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

About Nikolaa

 • Rank
  novajlija
 1. Cao svima ! Koja je najbolja ruta od Herceg Novog do Biograda na moru? Svi savjeti u vezi ove rute su dobrodosli !
 2. Planiram da krenem do Sofije stopom iz Podgorice,kako bi stigao 17. Aprila na aerodrom najkasnije do 17h. Sto mi savjetujete kojom putanjom?
 3. Hvala na odgovoru i ja sada mislim da je to cijena za instrument koji nije stao u dimenzije ! Jer link o cijenama sam naso u ovoj prici o prevelikom bagazu... Oversized cabin baggage will be refused at the boarding gate, or where available, placed in the hold of the aircraft for a fee of £50/€50 (fee subject to VAT on domestic flights at applicable government rates). See our table of fees at this LINK.... Uzdravlje !
 4. hvala na odgovoru, ali mislim da niste u pravu sto se tice toga da moze muzicki instrument https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/fees ovdje pishe cijena... dobro da sam procackao jer sumnjivo mi je bilo...
 5. Postovenje ekipa ! 1x Cabin baggage 55 × 40 × 20 cm | 10 kg 1x Personal item 35 × 20 × 20 cm | 5 kg Da li cabin baggage podrazumijeva bilo kakav ruksak koji je u ovim okvirima? i da li je i dalje besplatno ako ponesem muzicki instrument (tarabuku) koja je u okvirima ovih dimenzija? Hvala na odgovoru, a ako ne znate mozete mi kazati gdje da pitam, da saljem mail ? Pusa !
 6. Da li postoji voz Nis-Sofija i da li se isplati u odnosu na bus? Da li bus koji dolazi u Sofiju staje na autobuskoj stanici koja je na 8 km od aerodroma? gledao sam na mapi takva je neka udaljenost, e da li je to ta stanica pitam se samo?
 7. Nikolaa

  Izrael-Jordan

  Zdravo ekipo ! 17. Aprila bi trebao da stignem u Jordan i ostao bi 10ak dana koje bi najradije proveo na sjevernom dijelu Mrtvog Mora, imate li iskustva sa boravkom na toj lokaciji i da li bi mi se neko kampovanje isplatilo?