giga545

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

About giga545

 • Rank
  novajlija
 1. giga545

  Jeftine avio karte

  Videh na Fly4free da je u novembru 2018 bila akcija za povratni let Budimpesta-Sangaj u vrednosti od 150 eur, period jan-jul 2019, ali je akcija nazalost istekla. Za te pare bih i peske isao iz Srbije za Budimpestu 😀
 2. giga545

  Jeftine avio karte

  Postovani forumasi, da li mozete da mi date smernice za kupovinu povoljne povratne karte BEG-PVG (Sangaj). Idealan termin bi bio 26 apr - 9 maj.Dobrodosao je predlog i ukoliko postoji neki period u kome se prodaju ili period putovanja kad su jeftinije karte od gore navedenog.Na sajtu momondo.de, najjeftinija povratna karta preko Etihada je 415 €, sa prihvatljivim vremenom presedanja.Da li je to nesto najpovoljnije ili se mogu naci bolje ponude? Hvala unapred.
 3. giga545

  Britanske vize

  Sad i ja to kazem samom sebi, ali posle bitke svi su generali. Za sledeci put cu da znam .
 4. giga545

  Britanske vize

  I zadnja stavka cekirana, pasos spreman za preuzimanje, stigao e-mail u 15:55. @Anny88, veovatno si u pravu jer su nam iz TLS rekli da su 1. i 3.maj bili neradni kod "njih".Gledajuci nacionalne praznike Poljske to se poklapa sa tvojom informacijom. Kako god, agonija je zavrsena.Savet svima koji apliciraju za vizu da minimum 30 kalendarskih dana pre planiranog puta zakazu termin za predaju dokumentacije kako bi sebi sacuvali zivce.
 5. giga545

  Britanske vize

  Odluka doneta jutros.Tacno posle 15 radnih dana (ocigledno da su kod Engleza 1. i 2. Maj radni dani) .Ostaje sad da pozeleni stavka "ready for collection". Citajuci forum, to bi trebalo da bude u toku sutrasnjeg dana.Pokidali su mi sve zivce
 6. giga545

  Britanske vize

  Opet ne dobih odgovor, izvinjavam se tebi ako ne znas, ciji radni odnosno neradni dani su validni za racunanje propisanih 15 radnih dana. Po meni ima tri institucije: -TLSContact Serbia -ambasada u Bg -UKVI u Londonu ?
 7. giga545

  Britanske vize

  Ajde, samom sebi da repliciram. Ni danas nista od vize, kolega iz Bg je bio licno, cak uspeo da dodje do sluzbenica iz TLSContact Serbia, koje kopiraju celokupnu dokumentaciju, one su mu rekle da nemaju pojma o tome da je ponedeljak neradni dan u UK, i da po njihovim saznanjima, neradni dani su bili 1. i 3. maj. Po njihovim recima posto smo aplicirali 16.aprila, moguce je da cemo vizu da dobijemo i 7 ili 8 maja, a moze da se desi da bude i posle tog datuma sto nama naravno ne odgovara jer je let 8.maja u 18:50. Imam par pitanja i konstatacija: 1. Na TLSContact Serbia je pisalo d
 8. giga545

  Britanske vize

  Pasosi vise ne idu na viziranje u Varšavu, vec se sve obavlja u UK. Tako da sto se mene tice sutra je dan D, jer je pon neradni dan.
 9. giga545

  Britanske vize

  Sad dobih odgovor, da i fabrika ne radi 7.maja, zato su nam zakazali termin posete za 8.maj. Ali sam sa druge strane cuo da su 1. i 2.maj radni dani, ako idemo tom logikom onda je 15 radni dan ili petak ili utorak. Ne preostaje nista drugo nego samo da cekamo
 10. giga545

  Britanske vize

  Ja sad ne znam kakva je procedura, da li u ambasadi postoji neko odeljenje koje izdaje vize ili je sve centralizovano?Da li i osoblje iz Bg ambasade praznuje 7.maj.Kolege iz druge kompanije su uplatile prioritene vize i dobili su za 4 dana.Doduse oni su aplicirali 19.aprila i oni nisu hteli da rizikuju.Aplikacija sluzi samo da se prati progres ali nema nikakve mogucnosti za dodatnim informacijama.
 11. giga545

  Britanske vize

  Dobar dan, zajedno sa kolegom sam predao za eng.vizu 16.aprila, razlog posete je obilazak fabrike cije proizvode moja firma distribuira u Srbiji. Prilozena je celokupna dokumentacija, pozivno pismo fabrike, povratne avio karte, uverenja iz firme, izvodi banaka...Let je 8.maja, a odgovora i dalje nema.Receno nam je da je za odgovor potrebno 15 radnih dana, sto se ujedno poklapa i sa datumom polaska.Da li postoji mogucnost da se tih 15 radnih dana prolongiraju i da ne dobijemo odgovor na vreme sto bi uslovilo propadanje avio karata?