Jeftine avio karte

4,728 posts in this topic

ne znam da li ste videli ali kod wizza ima bas jeftinih karata za milano, rim, bolonju iz temisvara za jun i jul

npr, pocetak jula, povratna do rima moze da se ukomponuje za 20 evra plus deset za karticu, a do milana 10 plus 10 kartica.

sto se rajana tice, kako neko vec rece, u toku je promocija 3 evra po letu, ali nema bas nesto mnogo karata...

Lista sajtova na kojima izlaze dobre ponude i error fare:

flynous.com
fly4free.com
secretflying.com
izletnadlani.com
travel-dealz.de
exbir.de

Edited by chivitli
dodat spisak sajtova

Ja sam nashao kod Rajan gomilu avio karata, pogotovu ako idesh Osijek-Frankfurt Hahn, pa dalje ima za svuda po 3 evra...

To thank you for your patience, we'd like to offer you £10 per person off of your next return flight**. Simply enter the key word EASYASH in the promotional code box when making a booking at www.easyJet.com

Ja sam nashao kod Rajan gomilu karata, pogotovu ako idesh Osijek-Frankfurt Hahn, pa dalje ima za svuda po 3 evra...

E bas sam to gledao i treba mi savet od vas iskusnijih...

Naime gledao sam  te opcije preko Frankfurt Hahn- a.Nadjem OSI-FRA povratnu za 6e(bez placanje karticom) i to je ok.

Problem mi je nastavak od FRA-do zeljene destinacije.Tu nadjem za jedan smer 3e,a povratna karta bude npr 35e.(ili od fra do zeljene destinacije bude 35,a povratna do fra 3e).

Znaci tri karte budu po 3e,a jedna karta bude npr.35

Moje pitanje glasi:Da li sad kupiti te tri karte, a tu jednu cekati da pojeftini, pa je kupiti u narednom periodu?

Npr. u sledecoj promociji karata kod Ryana neka ta bude i 10e,opet je bolje nego 35 ;)

Da li ste se i vi igrali ove igre 'cekanja',da kupite 3, a ovu jednu 'lovite' gledajuci kad ce cena da joj padne?  :-\

Naravno ostavio bih sebi dovoljno vremena za 'lov' ...  :D

Svakako da treba da sacekas, ako si ostavio dovoljno vremena. Mozda i nece mnogo pojeftiniti, ako planiras povratak u dane vikenda, jer su tad cene obicno skuplje. Ali, svakako sacekaj, pa cak i po cenu da platis tih 35 evra. Racunaj da ti je to umesto sengen vize :)

Ili, eventualno, ako ti je bas stalo da jeftino prodjes, probaj da dodjes do Frankfurta sa presedanjem, ako uspes da nadjes tako jeftine avio karte. Npr, da ne ides direktno Girona-Frankfurt, nego, npr Girona-Milan, Milan-Frankfurt. No, realno, mislim da je tesko tako nesto iskombinovati, a i cimanje je. Kako ti volja!

Ma do Frankfurt Hahna ne moze jeftinije od trenutnih 6 evra povratna, a dalje naravno zavisi od datuma, KOMPE, ne znam kad planirash da putujesh, pa ako je datum blizu, kupi po 35, ako ima vishe od mesec, mesec ipo, mozda da sachekash i pratish cenu ili pogledash neki drugi dan...Samo da znash da taj Frankfurt Hahn nije bash blizu Frakfurta, tako da hvataj za dalje iskljuchivo sa tog aerodroma.

Evo danas pustili josh 2 miliona karata po 3 evra kod rajana...

juce nadjem jednu po 3 i ne kupim je, i danas je vec 9,99 za sve datume oko tog datuma, tako da ljudi, ne dvoumite se.

ajd' i odve da kazemo: WizzAir ima 20% popusta ako se rezervise 24 - 25 Apr, za sve letove Apr 24 - Jun 30.

:blob:

Hvala na odgovorima drugari.

Mene je ustvari zanimao vas rezon,tj kako razmisljate za tu cetvrtu kartu koja nije na promociji, da li je kupiti odmah ili nju ne kupovati i cekati da padne cena(moze i da skoci naravno).Ja i mislim da dalje idem Ryan-om sa  Frankfurt Hahn-a, posto ima gomilu destinacija.

Samo da budem iskren planiram da idem sredinom jula  :D , pa da znam sta mi je ciniti i kako da razmisljam kad bude neka druga promocija npr. za 5e  ;)

Da vec ne idemo krajem maja u Faro...ovo bi bila moja destinacija pa vam je preporucujem....

Ryan

Bratislava - Stockholm Skavsta - Bratislava 6e povratna free online check in.

Termini npr 25.05.-29.05.

Znate li mozda hoce li biti slicnih promocija recimo za jul i avgust?

Iz ranijih iskustava da li ima toga posto je to ipak spic sezone?

Znate li mozda hoce li biti slicnih promocija recimo za jul i avgust?

Iz ranijih iskustava da li ima toga posto je to ipak spic sezone?

Imas sada kod Ryanair za VII/VIII mesec od 8 e. Akcija traje do sutra u ponoc.

Kod Wizzair neke karte mogu da se nadju i za 1 e.

Safe journey! :)

Vec vidim promocije Ryanaira:

Ladjevci - Luton, WE pay you 100£ to fly!

Ladjevci - East Midlands, PLEASE, fly with us lol::

lol dragance :D

ja nisam otisla toliko daleko:

RyanAir

Ladjevci - Dublin - special offer: FREE TOILET

hahahaha ludilo ;)) free toilet... priceless...

RyanAir 40% popusta na letove od 1.09-31.10, danas do četvrtka.

na zalost "do 40%" a svi letovi koji su meni interesantni skromnih 10%. Da neko nije naleteo na neku dz varijantu do Lisabona. Googlam i obilazim....ali Lisbon kilavo stoji sa Low cost-om.

GLASAJTE za BEOGRAD!

AirBaltic na svojoj facebook stranici svakog vikenda daje na glasanje koja ce destinacija biti na velikom popustu.

Ovog vikenda se bira izmedju: 1.Brisel-Riga; 2.Beograd-Riga; 3.Tibilisi-Riga. Sto vise nas sa foruma glasa veca je sansa da Beograd podedi i da u avgustu mozemo leteti u Rigu za samo 39eura sa svim taksama. Mislim da je ovo sjajna sansa da se za male pare posete balticke zemlje i Sankt Petersburg.

Pridruzite se glasanju: http://www.facebook.com/#!/airBaltic?v=app_225850448418

Mozete glasati jednom dnevno do 18.07.2010. u ponoc.

na zalost "do 40%" a svi letovi koji su meni interesantni skromnih 10%. Da neko nije naleteo na neku dz varijantu do Lisabona. Googlam i obilazim....ali Lisbon kilavo stoji sa Low cost-om.

nisam proveravala, ali probaj od temisvara do rima wizz pa onda od rima do Lisabona easyjet. ne verujem da je sada u sred sezone jeftino, al eto za nekad kasnije, ko zna....

da li moze neko da mi pomogne da nadje neki sajt jeftinih karti Beograd/NY Beograd, period od 27. septembra do 29.oktobra 1 povratna karta, ekonomska klasa i da mi posalje sajt neke kompanije ako ima neki popust da jos od sada rezervisem, unapred hvala, pomagajte

Iz Londona, Virgin Atlantic, najpovoljnija cena povratne karte sa taksama u tom periodu je 385 EUR. Do Londona imas Wizzair.