Kelnik

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Kelnik

 • Rank
  novajlija
 1. Ja sam prošle godine putovao za Solun preko Axiosa. Vozači sjajni, voze brzo a sigurno, maksimalno ljubazni, izlaze u susret šta god da treba, pritom je i cena bila povoljna. Jedina zamerka što na sajtu prodaju "minibus prevoz do Soluna" a zapravo se vozite kombijem. Zbog toga sam ih iskritikovao po povratku kući jer nije svejedno, u minibusu ima više prostora za noge dok u kombiju po pravilu svakom višem od 1.75 nije previše udobno.
 2. Dobro, to mi stvarno ni na kraj pameti nije bilo, s takvim stvarima se ne treba igrati
 3. Pa mislim da će te odbiti i bez razgovora jer nemaš sva dokumenta koja traže. Tj. nećeš imati da priložiš ni potvrdu da si zaposlen za stalno na istom mestu bar godinu dana, ni izvod sa bankovnog računa (Pay Pal je nešto drugo jer samo dokazuje da imaš dovoljno novca, njima je bitno da si taj novac zaradio kao zaposleni za stalno). Što kaže čovek iznad, ne košta te ništa da probaš. Ako se odvažiš, javi kako je prošlo. Ja sam baš pesimista po tom pitanju jer sam u potpuno istoj situaciji kao ti.
 4. Не треба виза за Венецуелу, али треба за Мексико. Каква смо ми земља парадокса.
 5. Aj što povećava cenu putovanja, nego što postoji šansa da službenici na carinskoj kontroli ne puste jer oni donose konačnu odluku o ulasku. Vrlo retko, ali sam čuo i za takve slučajeve. Ja sve više razmišljam da probam sa UK vizom Izvinjavam se na duplom postu ali tek sad obratih pažnju. Kakve ovo veze ima s nama? Ovo je za američke državljane
 6. Zna li neko postoji li kod nas prevoznik koji vozi iz Beograda za Češki Krumlov? Varijanta da se cimam do Praga pa onda spuštam do Krumlova mi oduzima mnogo vremena, a nisam primetio neku drugu opciju sem da idem do Linca pa odatle hvatam autobus s tim da nisam siguran koliko je to uopšte pouzdano i koliko su redovni polasci.
 7. Nisam previše merodavan jer sam tu turu odradio davne 2010. ali pošto niko ne odgovara... Bili smo tamo 11 dana na maturskoj ekskurziji, noćili u oba pravca u Lido di Jezolu a ostatak u Ljoret de Maru. U povratku smo svraćali u Kan, a kroz Nicu smo se samo provozali. Takođe smo imali fakultativni izlet u Figeras i obilazak Dalijevog muzeja. Nisam ljubitelj umetnosti generalno, ali mi se taj muzej dopao. Ljoret preko dana divno, mirno, porodično mesto, a onda predveče na ulicu kreću da izlaze Arapi i Indijci koji vrbuju za klubove, pa nakon njih tamo od 8 na dalje crnci od kojih ne mo
 8. Izvinjenje tebi što si se iscimao, gledao sam neku stariju verziju. Sad mi je jasno, hvala!
 9. Video sam, pitam jer je na sajtu meksikčke ambasade u Srbiji kontradiktorno ono što piše na srpskom u odnosu na ono što piše na engleskom/španskom, pa rekoh ajde, možda neko ima da podeli relativno sveža iskustva.
 10. I ja se pitam. Zaposlen sam ali na pp ugovor + freelance što radim, svaka informacija je dobro došla
 11. Hvala puno, već sam našao povratne za cca 400e iz Nemačke, što je super. Pratiću u narednim mesecima, vidim da je bilo skoro i iz Sofije i Budimpešte. Neverovatno je da su svi letovi za Meksiko Siti i Kankun, ali dobro, lokalni letovi su jeftini.
 12. Pozdrav svima, nadam se da ne zamerate što sam otvorio novu temu, iščitao sam pola foruma ali je dosta informacija bajato. Naime, nameravam da otputujem u Meksiko da posetim devojku. Tačnije, Monterej. Nemam fiskni termin, u suštini mi odgovara sve od jula do oktobra. Gledao sam više sajtova, najviše skyscanner, najjeftinija povratna koju sam našao je bila oko 900e, što mi nekako deluje mnogo kad uporedim sa iskustvima drugih ljudi ovde. Ima li neko predlog/savet gde da tražim i eventualno koji termin da čekam? Čak mi nije ni pod moranjem da putujem iz Beograda, može i bilo gde iz Evrope.