adaziv

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About adaziv

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Na zalost, ovde nije u pitanju airport tranzit tako da ce ti trebati tranzitna viza (ukoliko UK nije nesto promenila u zadnjih godinu dana). To sa USA, CAN i sl. vizom vazi ako se ne menja aerodrom.
 2. Kao i uvek, hvala na informacijama. Na zalost, putovanje u Beograd da bih vadio vizu nije opcija za mene jer nemam vremena za to. Avio kompanije nece praviti problem jer su mi oni rekli da kod njih u sistemu stoji da meni ne treba viza za tranzit. Zbog toga mi i treba iskustvo nekoga ko je bio u tranzitu kroz Maleziju jer jedina druga opcija koja postoji je da menjam avionsku kartu i idem preko Hong Konga ili Bangkoka.
 3. Ja imam rezervisan let Malaysia Airlines-om iz Londona do Ho Chi Minh City-ja preko KL-a. U ambasadi Malezije u Beogradu su mi rekli da sam ok bez vize jer sam samo u tranzitu. medjutim, gospodin u ambasadi Malezije u Londonu (gde zivim) je insistirao na tome da mi je viza potrebna i da mi je oni ne mogu izdati bez nekog odobrenja od Ministry of Home Affairs. Ono sto mene interesuje je da li je noko od vas bio u tranzitu kroz KL sa srpskim pasosem i kakva je stvarna procedura jer ja ne znam kome da verujem. Hvala unapred.
 4. Zna li neko da li nam je potrebna viza za aerodromski tranzit? Znaci ne bih napustao aerodrom, cekirao bih se u Londonu do krajnje destinacije ali bih presedao u Kuala Lumpuru. Hvala unapred.
 5. Hvala puno! Ne mislim da je za srpske drzavljane problem zbog politike zemlje u koju se putuje vec zbog toga sto (bar iz mog iskustva) vecina agencija koje organizuju takve vize ne zeli da se bavi pasosima koji nisu UK/ USA itd. A sto se viza generalno tice ja nisam imao nikakvih problema ni sa jednom zemljom osim Rusije za koju sam na kraju morao da otkazem putovanje.
 6. Potrebna mi je pomoc u vezi vijetnamske vize jer se u njihovoj ambasadi u Londonu niko ne javlja. Naime, trebalo bi u julu/ avgustu da vodim decu iz skole u kojoj radim na putovanje u Vijetnam. Agencija koja nas vodi britanskim drzavljanima sama zavrsava vize ali oni nece da se "zamajavaju" stranim pasosima. Ja sam nameravao da se prijavim za e-vizu preko linka ostavljenog ovde na KPS i da vizu pokupim na aerodromu. Ono sto me zanima je da li ta mogucnost postoji i za drzavljane Srbije. takodje me interesuje da li je moguce dobiti takvu vizu za preko mesec dana (ja cu tamo biti 35 dana). Hva