Barbarela

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Barbarela

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. šteta jbg, ja danas radim....mogu tek sutra... ako se ipak ne vidimo, želim vam svima divan provod (i što više sunca) ps. nadam se da neće biti potop!
 2. Ćao društvo! Drugarica i ja putujemo 31.12.2011. iz Budimpešte za Barcelonu rano u 6 ujutru. Dakle, treba da smo na aerodromu oko 4. Bilo bi sjajno kada bi još neko išao kolima popodne, uveče - dan ranije (30.12.), pa da podelimo troškove Znamo da možemo vozom, busom, mini busom, ali bi nam više odgovaralo da direct odemo na let :-D Pozdrav!!!!
 3. Hej drugari, ako neko neko ide 27 og jula, nas dve bi se rado pridruzile. Letimo za Barselonu oko 18:30 Pozdrav !
 4. hej! nas ima dvoje i mi idemo 1.marta (iz BGa), tj. prekosutra za temisvar. Imamo let za Barselonu u 18:50. ako ima jos uvek mesta, javi da se dogovrimo Ima mesta, ali je polazna stanica Novi Sad, mada ne verujem da vam je to problem !? Pa mogli bismo da se cujemo nekako i dogovorimo. mi mozemo nekim kolima do kikinde ill negde usput pa da se nadjemo, a? hajde da se cujemo sto pre, neki telefon to?
 5. hej! nas ima dvoje i mi idemo 1.marta (iz BGa), tj. prekosutra za temisvar. Imamo let za Barselonu u 18:50. ako ima jos uvek mesta, javi da se dogovrimo