Followers 0

Temišvar - podela troškova za prevoz iz Beograda, Novog Sada, Zrenjanina...!

321 posts in this topic

Otkako su nam ukinuli šengenske vize, izgleda da zahvaljujući jeftinim letovima skoro svi članovi ovog foruma putuju u EU preko Temišvara.  ;D

Ovaj grad se do pre par meseci jedva pominjao na forumu, a sada ima 7-8 tema na tri podforuma (po inostranstvu, tražim saputnika i jeftini letovi) na kojima se ljudi raspituju oko prevoza, pošto redovne veze sa tim gradom gotovo ne postoje. Nastala je opšta konfuzija, ne zna se ni ko vozi, a ko plaća, iste poruke se ponavljaju na različitim temama, čikam vas da se setite gde ste sve tačno okačili svoj poziv za podelu troškova...  :-\

Stoga uvodimo ovu novu, objedinjenu temu koja će od sada služiti za dogovore oko zajedničkih vožnji i podele troškova. Sve nove želje i oglase kačite ovde. Naravno, i dalje važi pravilo da se ne smeju reklamirati komercijalne ponude, tj. niko ne može da koristi ovu temu za ličnu zaradu.   :king:

Aj da krenem prvi.

6. februar 2010. (subota)

Novi Sad - Temisvar - ima slobodnih mesta

Temisvar - Novi Sad - popunjen

11. februar 2010. (cetvrtak)

Novi Sad - Temisvar - ima dva mesta

Temisvar - Novi Sad - ima tri mesta

Cena: delimo troskove a nekada i manje od toga ;)

Promo cena 1 osoba 10EUR, 2 osobe 15EUR, 3 osobe 15EUR + tura pica u gradu ;)

Cao Slobo, jos i ovde da potvrdim za 11. za Temisvar :) ( oba mesta)

Vidimo se!

OK

Slobono je ostalo:

6. februar 2010. (subota)

Novi Sad - Temisvar - ima slobodnih mesta

11. februar 2010. (cetvrtak)

Temisvar - Novi Sad - ima tri mesta

Ja idem 12.02. Novi Sad - Temisvar i imam slobodnih mesta...

Isti datum u povratku, jedno slobodno mesto ;) !

Ja sad trazim jos prevoz za povratak iz Temisvara 16. februara, pa u slucaju da neko tada putuje nek javi :)

Ima li neko da ide iz Temisvara za Novi Sad 16.02.2010? Avion nam slece u 12:15. Ima nas dvoje.

Hvala  :)

Moram da pohvalim Gorana, bio je neverovatno sjajan saputnik, dotakli smo se svakakvih tema, a najvise na varijaciju ishrane :)

Nego, dok cekam da mi on odgovori, ima li nekoga ko se vraca ili ide iz Temisvara za Beograd 18-og februara? Za sad smo dve osobe, jedna velika torba i dve male... :)

Pozdrav svima

Moja devojka i ja putujemo za Temisvar (iz Beograda) 31.03.2010 (polazak u 20. 30, sve pre toga mi odgovara)

a povratak 8. aprila u 02.30!!! Vrlo nezgodno, znam. Ipak, ako ima neki entuzijasta koji voli da putuje u kasne sate nek se javi.

pozz

Dva putnika, Beograd-Temisvar 27.03. u sitne sate (let iz Temisvara je u 7.20 ujutru po rumunskom vremenu), Temisvar-Beograd 05.04. oko 11 ujutru.

Ima li jos putnika ili dobrih predloga?

Da li ima neko ko ide za Temisvar iz Novog Sada? Dvema devojkama bi trebao prevoz:

11.03. u 12:10h imaju let iz Temisvara, i

16.03. u 13:30h slecu u Temisvar (oba po rumunskom vremenu)

Hvala unapred  :party:

Ja idem 01.03. za Temisvar i ima dva mesta u kolima...moze i odlazak ili povratak !

Pozdrav dobri ljudi :)... Da li ima neko ko ide kolima za Temisvar 16.03. iz Novog Sad ili Zrenjanina, pa da podelimo troskove, ima nas dvojica! Let nam je u 16:50h... Stvarnooo vise ne znamo kako da stignemo do Temisvara, ovo je raspad sistema :)... krajnja varijanta nam je da idemo do Nove Crnje(granice) i da peske dodjemo do Zombolja zelez. stanice sto je oko 5.5km pesacenja sa sve torbom...ekstra  :kamp:

Da li neko ide kolima u Temisvar u subotu 27.2. ili cetvrtak 04.03. rano ujutru?

da li su krenuli da saobracaju neki autobusi iz Temisvara za Srbiju (Vrsac, Kikinda, Pancevo...)?

@Bobii

Ne brini i ja sam uradio istu stvar pre tacno godinu dana. Dosli smo do Srpske Crnje oko ponoci i posle prelaza granice  odmah uhvatili stop, nas petoro.

A vi ako ne nadjete prevoz direktno do Temisvara sigurno hvatate stop po danu :)

Ja idem 01.03. za Temisvar i ima dva mesta u kolima...moze i odlazak ili povratak !

hej! nas ima dvoje i mi idemo 1.marta (iz BGa), tj. prekosutra za temisvar. Imamo let za Barselonu u 18:50.

ako ima jos uvek mesta, javi da se dogovrimo :)

hej! nas ima dvoje i mi idemo 1.marta (iz BGa), tj. prekosutra za temisvar. Imamo let za Barselonu u 18:50.

Ima mesta, ali je polazna stanica Novi Sad, mada ne verujem da vam je to problem !?

Ima mesta, ali je polazna stanica Novi Sad, mada ne verujem da vam je to problem !?

Pa mogli bismo da se cujemo nekako i dogovorimo. mi mozemo nekim kolima do kikinde ill negde usput pa da se nadjemo, a?

hajde da se cujemo sto pre, neki telefon to?

Posalji ti meni privatnom porukom broj, jer nisam poneo mobilni, pa cu nazvati ja sa nekog fiksnog telefona !

Drugarica i ja idemo 11. marta iz Temisvara za Rim

a vracamo se 16. marta...

Da li sada ima nekoga ko bi vozio?

Sloba ili ko vec? 

Pozdravcic... :party:

Sloba je u to vreme u Becu  ;)

A nista...hvala puno na info Slobo :)

Lepo se provedi u Becu :)

Ja idem kasnije u Bec u avgustu na ekskurzijicu :)

Taman mozes nesto da preporucis kad se vratis ...    :party:

20.3. (subota) iz Bg-a za Temisvar (letim za Rim)

23.3. (utorak) iz Temisvara za Bg

Ima li jos koga da ide ??

Da li neko ide/vozi iz NS do Temisvara?

Letim za Rim 19.4. a vracam se 23.4.

Guest
This topic is now closed to further replies.
Followers 0