Followers 0

Sedmi tradicionalni uspon Kluba putnika Srbije

189 posts in this topic

Znam da ulećem sad u frku oko ove prezentacije sa Rusima i da je možda malo rano ali neki od nas treba da kupe karte iz Nedođije moliću fino!

Ja bi samo da znam datum, planina me ne zanima!

Ove godine ne propustam pošto znam da vam je bilo dosadno prošle godine bez mene  :hihi:

Idemo...  ;D

Дис наврла, снијег још није окопнио, а не делује ми да су ово лабуди па да одлете.  ;D

Znash li ti posto su karte iz ove moje Nedodjije?!? Ja bi dostopirala ali kazu da stop slabo ide preko Pakistana  :P

nemoj posle da kukas kako si slusao Lazara i Marka kako celu noc uzdisu "E, da je Marina ovdi"  :hihi:

Idi preko Kine i majcice Rusije, imas izbor na istok (ka Vladivostoku) ili kroz Kazahstan via Urumci, da izbegnes Mongoliju  :stop::yok:  lol::

Претпостављам да ће планинарење бити 12. или 19. маја, ал' то ниш не значи вако унапред.  ;D

Koliko se ja secam Marko i ja smo diskutovali da bude 19-tog ili 25-tog.

Ja karte kupujem za ta dva vikenda a vi gledajte sta cete

;D

Uvek bidne krajem maja, tako da neces pogresiti za neki od ta dva datuma. Samo, nemoj da bude ko na onom livadarenju, sto sam cuo da si legla s kokoskama, vec da nam dodjes odmorna ;-)

E sad imamo mi ovde i meteorologa pa kad nadje vremena mogao bi da nam uradi neku predikciju za drugu polovinu maja. Mada ni do sada nam kisa nije predstavljala problem  :kamp:

Da pobodemo zastavu slobode (KPS)  na dan kada je rodjendan najvecem sinu svih nasih naroda i narodnosti  klanj::  :dance:  :happyyy:

E sad imamo mi ovde i meteorologa pa kad nadje vremena mogao bi da nam uradi neku predikciju za drugu polovinu maja. Mada ni do sada nam kisa nije predstavljala problem  :kamp:

Evo, bas sredjujem model za dugorocnu prognozu :comp:

Eksperimentalno cu da ga pustam da vidim kakvu prognozu daje za kraj maja, tamo negde u Srbiji ::crazy:

E odlicno! Pa cemo onda moci da odlucimo koji vikend je bolji.  :gossip:

S obzirom da smo manje vise svi pioniri onda 25ti maj je odlican datum.

I ako me hocete odmornu i naspavanu i veselu onda je opet 25-ti odlican s obzirom da trenutno cunjam za kartu oko 17-tog.

Ja uopste ne vidim svrhu gledati u nebo... uvek bude kako ja kazem

:hihi:

Е, овако:

У разговору са Јованом Златоустим (Хаџи-хипстером  shtrumpf) вођеним путем Скајпа (сукљученим видеом), причасмо о планинарењу те гледасмо на Гугл Рту локације, а све вођени мишљу да избалансирамо и људе с истока и запада Србије (к'о Св. Сава) и три велика центра БГ, НС и НИ дошли смо до следећег предлога који вам износимо на даљу расправу.

Дакле, планина Столови, врх Усовица (1375мнв). teg

Налази се испод Краљева и Матарушке Бање на Ибарској магистрали, пролази аутобус и воз свудтуд, од Београда је удаљено око 200км, тј. од Новог Сада око 300км. Има свашта да се види, а најпознатији је средњевековни град Маглич, ал' има којешта приде (и дивљи коњи).

Молимо да предлог узмете у разматрање.  gent

:kamp:

Молимо да предлог узмете у разматрање.  gent

Ako priznate da kako godine odmiču birate planine koje su u blizini banja, ja pristajem na ovaj predlog  :D

Признајем, а и све ме више жига на промену времена  ;D

Ja sam kartu kupila a vi gledajte sta cete...  :hihi:

mislim da ce za par godina ovo preci u tradicionalno banjanje  :hihi:

U Razmatranju predloga s blagoglagoljivim Bjutijem Stolovi iznad Magliča kod Kraljeva su pravi izbor.

Ima planina, šuma, reka Ibar, banja, srednjevemovna tvrđava... U blizini su i manastiri Žiča i Studenica ko oće kulturno da se vazdiže.

Због великог одзива, предлог се сматра усвојеним. Молим Јована дудари чекићем (Марину у ногу)  ;D

Ja sam razmišljao o Beljanici, ali mi Stolovi zvuče jednako okej. Iskopao sam neku sliku, izgleda sasvim pristojno.

46737970.jpg

Stolovi usvojeni

Čekić uraren! Marina viknula jao.

Molimo sve zainteresovane da otpočnu kondicione pripreme svake poznate vrste :pivoooo::eat::potty:

Ovo je bilo najbrze glasanje u istoriji glasanja od sveg glasanja za planinarenje.

Svidza mi se ova slika... nema mnogo drveca, znaci promaja siba i mozemo da razgranicimo muske i zenske toalete  :hihi:

Sad mi jos kazite da idemo za Dan Mladosti... da ne bi u globalu dovodili u pitanje moj autoritet na ovom forumu.  :hihi:

Evo obecavam da cu odraditi vecinu priprema i pisanija za sajt a s obzirom da imam Voip telefon u kancu, mogu i organizaciju da odradim, cisto da ne izadjem iz forme

;D

Није све готово, ако неко има паметнији предог нек каже. Из удубности Гугл Рта не мора да значи да је све к'о на слици  ;D

Овом приликом да се подсетимо како је било прошле године на Влашкој планини. :D Има и видео  ;D

Odusevljava me cinjenica da u blizini Beljanice postoji mesto po imenu Strmosten :) To je definitivno Mustsee. Obozavam domace slozenice, pogotovu ovog tipa.

Kako Sultanija od Malezije dolazi na planinu

i odlučila je datum je 25. maj Dan mladosti!

Planina: Stolovi kroz Kraljeva ukoliko se demokratski ne izglasa drugačije