micka

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

  Never

About micka

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. micka

  Rim

  Da, mislila sam na muzej. Nasla sam ovo u drugoj temi Rim- utisci, pa sam htela da proverim. Mi smo bili poslednje nedelje aprila. Ovako,ceka se duže na ulaz, otrlike dva sata i kraće je otvoren za obilazak mislim do 13.00h. Otvara se u 09.00h ,mi smo u to vreme uhvatili red a usli smo oko 11.00h dakle bili smo dva sata unutra sto je nedovoljno za ozbiljnije razgledanje pogotovu u velikoj gužvi, sve vreme smo unutra isli u mimohodu sa masom ljudi. Mada za nas,obicne turiste ne bas preterane poznavaoce umetnosti to je dovoljno vremena da se spozna sva velicina i lepota Vatikana. Cini mi s
 2. micka

  Rim

  Da li je i dalje besplatan ulaz u Vatikan poslednje nedelje u mesecu?
 3. Neodstaje jedna rec, a tek sam sada videla, a nema opcija edit da izmenim. Pitanje je trebalo da bude sa koliko soba se to kupatilo deli?
 4. Pozdrav, kako nikada nisam bila u hostelu smestena interesuje me kada su u pitanju sobu bez kupatila sa koliko soba se u principu?
 5. Ja se vracam 7. februara iz Rima i bukirao sam onaj njiov Wizz bus, izadje 8 eura po pravcu, tako da cu saznati kad treba da se bude na Terminiju, ali predpostavljam u 5 a.m. Hvala na odgovoru. Treba da rezervisemo hostel ovih dana, pa mi zato treba informacija da bismo znali koliko noci da rezevisemo. Ako neko zna tacan odgovor neka javi. Hvala
 6. Putujem u Rim Wiizzairom. Iz Rima za Beograd letimo u 7:45, koliko ranije treba da budemo tamo i kako je tokom noci povezan aerodrom za Rimom posto ne znam da li treba da uzmemo prenociste i za taj dan ili ukoliko nije dobro povezano je bolje da dodjemo uvece i sacekamo ujutru let.
 7. Jedno za mnoge mozda glupo pitanje. Nas petoro ide u Rim Wizzairom, ali smo kupili kartu za nas sestoro i jedna ce propasti, ali me interesuje da li mozemo da iako sesta osoba ne ide iskoristimo njegovu kartu za jos jedan rucni prtljag.