Nemanja_pa

Members
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

About Nemanja_pa

 • Rank
  putnik-pripravnik

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Hvala Duyo, sad i ja vidim da pise, cak i u naslovu...
 2. Da li neko moze da mi pomogne oko prevoda? http://bolt.mediamarkt.hu/ajanlat/Digitalis_tukorreflexes_fenykepezogep/NIKON_D3100_18-55_OBJEKTIV_KIT/1070866/ Naime, interesuje me da li je ovo cena samo za telo fotoaparata, ili komplet sa objektivom? Takodje, da li je neko upucen, da li je u MediaMarkt-u u Segedinu moguce dobiti obrazac za povracaj poreza?
 3. d.stole, ja sam malopre zvao korisnički servis i rekli su mi da je bila greška u sistemu i odmah su ispravili i produžili članstvo. Razgovor je dosta kratko trajao, 3 ili 4 minuta, tako da i nije veliki trošak. Inače, na žalbu koju sam prethodno uputio preko sajta, naravno, nisu odgovorili.
 4. Meni se ovo isto desilo. Ja sam u novembru kupovao neke karte i zajedno sa njima i Wizz Discount, koji je istekao pre neki dan. Hronologija mog Wizz Discount članstva izgleda ovako: 1. članstvo april 2011.-april 2012. 2. članstvo novembar 2012. - april 2013. Očigledno su mi oni nadovezali novo članstvo na staro, tj. uračunali da sam ga koristio u periodu april - novembar 2012, tačnije zakinuli su me za skoro 7 meseci. Ako uspeš da rešiš nekako problem javi!
 5. Popust je jos danas, ali mozda karte nakon popusta budu i jeftinije...
 6. Probaj Wizz-om Ajndhoven - Beograd ili Ajndhoven - Budimpesta ili Ryan-om Ajndhoven - Budimpesta.
 7. Ipak je linija ukinuta. http://www.aviokarta.net/vesti/1767-wizz-air-u-potpunosti-ukinuo-liniju-beograd--rim/ A Wizz uvodi let Tuzla - Basel od 15. juna.
 8. Što se tiče ovih sprejeva, ako misliš na suzavac (CS gas) ili na Peper sprej obrati pažnju na legalnost posedovanja istih u zemlji u koju putuješ. Kod nas je zabranjeno posedovati suzavac, a peper sprej mislim da možeš posedovati, ali samo u cilju odbrane od napada životinja.
 9. Ovo je informacija od prošlog leta u vezi sa graničnim prelazom Jaša Tomić. Granični prelaz radi samo odredjenim danima u mesecu, obično 5-6 dana mesečno. Ne zna se mnogo unapred kad će prelaz raditi, jer sve zavisi od dogovora srpskih i rumunskih carinika. Radno vreme je leti (valjda) od 7-19 h a zimi od 7-15 h. Ne postoji način da se preko interneta sazna kad će prelaz biti otvoren, jedino da se uspostavi neki kontakt sa lokalnim carinicima.
 10. Ja sam bio u Wombatu 2011. godine, i sećam se da sam parkirao auto u ulici iza hostela. Tada se parking plaćao samo u toj glavnoj ulici (valjda se zove Mariahilfer), a u svim okolnim uličicama je bio besplatan, i bilo je uvek dosta slobodnih mesta za parking. Nadam se da je i dalje takav režim parkiranja.
 11. Imam problem sa online kupovinom karata na sajtu http://www.belgianrail.be/Default.aspx Naime, kada dodjem do trećeg koraka i unesem način dostave i informacije o platiocu, dobijam grešku u kojoj piše Country invalid size. Pokušavao sam sa raznim datumima i vrstama karata. Da li neko zna kako da prevazidjem ovo?
 12. Nemanja_pa

  PRESS-kartice

  Da li neko možda zna gde prolaze press kartice u Belgiji?
 13. Sudeći po wikipediji linija se gasi 6. novembra. http://en.wikipedia.org/wiki/Budapest_Ferenc_Liszt_International_Airport#Airlines_and_destinations
 14. Hvala puno jms_uk, u pravu si, na italijanskoj verziji stoji da je potvrdjeno. .gif' alt='::'>
 15. "Kupio" sam malopre preko Alitalia-e 2 karte na relaciji BEG-CDG. Sad sam usao u My bookings i pise mi ovo: Status:the ticket has not been issued , the reservation expires on 20/10/2012 alle 23:12 Da li neko zna da li je to normalno, ili sam napravio neku gresku u koracima?