Lyvia

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Lyvia

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Ja zivim u Hangzhou-u, jeste da je je daleko, ali ako vam zatreba pomoc, smjestaj ili sta god, sloodno se javite Bicu u Hong Kong-u pocetkom februara, prolazim kroz Shenzen, tako da ako je ko slobodan mozemo da se nadjemo. Pozdravi i srecna kineska nova
 2. Zna li neko koliko maksimalno mogu da ostanem u Kini sa turistickom vizom? Potrebna su mi 2 mjeseca.... da apliciram odmah na tu duzinu trajanja, ili da idem na jedan mjesec pa da tamo ganjam da je produzim? Ovo bi mi bilo drugo putovanje tamo... Hvala!
 3. Nisam sigurna stvarno, ali mislim da je rijec o nekom intervalu od 10 do 20e po danu..na tu informaciju sam naisla na netu, ali koliko je to pouzdano je druga prica..
 4. Juce sam vadila vizu i da rezimiramo: potvrda o zaposlenju(bez radne knjizice i bez navedene visine plate), hotel buking sa interneta (bez booking fees-a, tj. dobijes samo papire na mejl, ne platis nista), kopija elektronske karte (ne znam da li moze sa rezervacijom, ja sam imala kupljenu), i potvrda iz banke o stanju sa deviznog racuna, 1 fotografija i one 4 strane formulara popunjene. Imala sam jos nekih papira, ali ih nista vise nije zanimalo..rekose dodji u srijedu i uplati 3$, nisu nista pitali, trebali bi da sve prodje glatko .