Marta_B

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Marta_B

 • Rank
  novajlija

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Dobila sam odlicnu ponudu od jedne nase agencije, u pitanju je izlet u Ljubljanu na jedan dan, polazi se sutra (31.7.) u 23:45, a vraca 2.8. ujutru. Cena po osobi bi bila samo 11,5 evra! Napominjem da mi drustvo treba iskljucivo zbog upola nize ceni ako se uplati zajedno (za dvoje je 23 evra). Polazi se iz Beograda, gde se i uplacuje. Potrebno je da se rezervise i uplati sto pre!
 2. Marta_B

  Grcka

  Sada me najvise privlaci Parga, 10 nocenja i autobuski prevoz u vili Hani je 259 evra, polazak je 7.8, a povratak 19.8. Da li si zainteresovana? Koji termini tebi odgovaraju? Inace, zainteresovana sam i za Kefaloniju, Lefkadu, Peloponez, Kavalu...
 3. Marta_B

  Grcka

  Trazim saputnicu za letovanje u Grckoj.
 4. Nazalost, u obzir dolaze samo jul i prva polovina avgusta, odnosno, otprilike do 20.8. Pozdrav.
 5. Trazim prijatnu, kulturnu i obrazovanu saputnicu za zajednicko letovanje u Spaniji, Egiptu ili Grckoj, u julu ili prvoj polovini avgusta.
 6. Mimi, Ja u sopstvenoj reziji idem u Tursku na more, pa sam se raspitivala o vozu koji ide direktno za Istanbul. Odgovorila mi je devojka koja je nekoliko puta isla sama vozom i rekla da nikada nije imala nijednu neprijatnost. Posavetovala me je da spavaca kola uzmem na granici sa Turskom, odnosno od turskog konduktera, placa se 10 evra. Medjutim, posto je jeftinija varijanta voz do Sofije (kupi se povratna do Dimitrovgrada, a u vozu se plati od Dragomana do Sofije), pa HAS-ov bas do Istanbula, a imam i prijatelje u Sofiji koje zelim da vidim, odlucila sam da tako idem. Nadam se da voz nece
 7. Da li su koriscenje interneta, TV-a, hrana i pice u turskim autobusima uracunati u cenu karte ili se nesto od toga posebno placa?
 8. Planiram da putujem HAS-ovim autobusom od Sofije do Istanbula, pa me zanima procedura kupovanja vize na granici. Da li kada stignemo na granicu treba da se obratim nekom u autobusu, da kazem da treba da kupim vizu?